| anastasiass2789 a întrebat:

Hello TPU daca am avut un contact protejat cu prezervativ in zilele fertile mai exact in 19 ianuarie.Ciclul mi-a intarziat deoarece trebuia sa imi vina pe 1 este normal? tin sa mentionez ca a fost prima oara cand am facut o si astazi de dimineata am facut un test si a iesit negativ

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Este imposibil sa ramai gravida cand ai sex cu prezervativ!

cel mai probabil tu ai ciclu de tip NEREGULAT si nu sepoate vorbi de "mi-a intarziat" ins ituatia in care el nu vine niciodata fix la acelasi numar de zile, luna de luna.

| Robert2526 a răspuns:

Off dar e asa greu sa te informezi inainte?

1.Ciclul menstrual nu este atat de perfect, ceea ce spui tu de intarziere 2 zile, nu este deloc o intarziere, o sa vina menstruatia zilele urmatoare ( este ceva absolut normal)
2. Daca ai folosit prezervativ si nu era rupt..imposibil sa ramai insarcinata
3."Zilele fertile". nici ele nu sunt asa sigure, poate aparea ovulatie spontana in orice moment al ciclului menstrual, mai ales daca esti foarte tanara
4. Testul facut astazi este inutil..atat din cauza ca este imposibila o sarcina cat si datorita faptului ca si daca erai insarcinata tot nu iti putea arata nimic acum

Incearca sa te informezi mai mult! Ma bucur ca ai folosit prezervativ dar nu este normal sa stai mereu stresata! Nici nu te poti bucura de viata sexuala

| cristianvalentin337 a răspuns:

Cum sa ramai gravida daca ai facut protejat.