| Flory_2430 a întrebat:

Hellosad TPU...
dati-mi si mie niste sfaturisad am mai pus o intrebare...aici,este vorbab despre acelasi baiat...nu stiu ce mi se intampla, intr-o zi am vorbesc b foarte mult cu el pe mess, iar seara m-am simtit rau, i-am dat mesaj si el m-a sunat. dupa aceea am adormit f repede, tot ce vreau sa intelegeti este ca eu chiar nu stiu ce mi se intampla, adica at cand vb cu el ma simt foarte bine in compania lui, dar cand nu vb cu el, parca ma doare toate, ma simt rau nu am chef de nimicsad. Ce sa fac? Oare de ce ma simt bine cand vorbesc cu el, si rau cand nu vorbesc cu el? fundasad

Răspuns Câştigător
| daniella9805 a răspuns:

Cel mai simplu raspuns...il iubesti.ma gandeam ca numai eu am trecut (si inca trec) prin asa ceva...la inceput cand nu sti de ce ti se intampla tie asta te speri si icerci sa afli cat mai repede un raspuns, dar cand il gasesti ti se pare un lucru foarte frumos si atunci cand nu mai vb cu el si o sa simti aceea durere o sa realizezi cum este de fapt dragostea, dragostea nu este numai lapte si miere ea mai inseamna si suferinta, dar suferinta pentru persoana iubita este cea perfecta

10 răspunsuri:
| ionela22 a răspuns:

Este foarte simplu:eu nu stiu ce intrebare ai pus inainte de asta insa e clar ca esti foarte atasata de acest baiat si ca ai sentimente fata de el.Fa si tu un pas

| D0zzz a răspuns:

Vezi cum se comporta, poate te place si el. Vorbeste deschis cu el si intreaba-l daca te place, fi mai indrazneata, spune-i ce sentimente ai tu pentru el. Cine stie, poate vei fi cu el curand, deci actioneazawinking

| Flory_2430 explică:

@TROLLFACE: adica, ma doare ca nu vorbesc cu el, parca imi vine sa plang sau chestii de genu...

| Flory_2430 explică:

Poate asta va mai ajuta: nu stiu dar el este foarte atent cu mine,de exemplu odata m-a batut un baiat de la el din cls pentru pur si simplu fapt ca l-am udat cu apa,iar baiatul de care imi place, l-a luat la bataie, pe urma a venit la mine sa ma calmeze.

| Maya23_1133 a răspuns:

EEE, asta e doar o impresie a ta. Vorbeste cu el si spune-i cum esti, ce simti. Probabil, ai fluturi in stomac, noduri in gat, stai in suspans ca nu stii cum sa vorbesti cat mai mult cu el [il placi, asta e clar] ca sa fiti tot mai apropiati, apoi prieteni, iubiti. happy

| noname_1435 a răspuns:

Esti indragostita mai fata...credema am trecut si eu prin asta

| 마리아 a răspuns:

Awwwww ce dragut l-a luat la bataiee!
este clar ca esti fff. indragostita si ei bine sunt doua variante ori el este foarte dragut ori chiar te place(probabil a II-a; D )

| TROLLFACE_3628 a răspuns:

De ce te doare toate? straight face

| TROLLFACE_3628 a răspuns:

De ce te doare toate?

| adyy_6486 a răspuns:

Mai bine vorbeste mai des cu el.