O sa reusesti cand o sa mai castigi cativa ani in viata ta iar creierul tau va stii cu certitudine in ceea ce se baga si ce nu e bine pentru el, in concluzie tu esti cea care isi cauta viata pe pamant dar copilaria nu trebuia combinata cu relatiile pentru ca nu e normal.
Vorbeste cu fostul si spune-i ce simti.
Spune-i ca vrei sa stii ce vrea de la tine, daca te iubeste cu adevarat atat de mult incat crede ca veti avea un viitor nu doar acum ci si peste cativa ani.
Spune-i ca fericirea ta e in mainile lui. Ca vrei sa stii ce simte. Ca esti intr-o relatie si vrei sa stii unde e viitorul tau, langa care dintre ei.
Roaga-l ca daca tu pentru el esti un capriciu sa te lase sa fii fericita alaturi de celalalt. Iar daca te iubeste cu adevarat sa fie el cel care sa te faca fericita.
Apoi vei sti ce ai de facut, daca sa inchizi usa trecutului sau sa iti dai seama ca trecutul e si viitorul totodata.
E mai mult decât evident că ţii la fostul.
Atâta timp cât te întrebi ''oare îl iubesc pe actualul?'' e clar că nu-l iubeşti ca pe un iubit.Nu face greşeala de a rămâne cu el din milă, sau pentru că te simţi bine cu el.Nu poţi ştii dacă în viitor îl vei iubi sau nu.Important e prezentul. Dacă întradevăr ţii la fostul şi dacă observi că se 'căieşte', mai dă-i o şansă...pentru că, până la urmă asta îţi doreşti.
Dacă vei continua relaţia cu prietenul tău şi nu vei ajunge să-l iubeşti, îl vei face să sufere mult.
Tu decizi.Îţi urez succes şi o seară plăcută!
Nu e vorba ca stau din mila sau pentru ca ma simt bine cu el... Poate simt ceva cat de putin pentru el.
Chestia e ca m-as desparti de actualul pentru fostul, dar desi fostul are 22 de ani se comporta ca un copil, e rasfatat, si presimt ca acum imi face numai in ciuda... Nu stie ce vrea de la viata sau de la o relatie.
Eu vreau ceva calumea, nu sa stam impreuna 2-3 saptamani, sa ne certam, si ne despartim si dupa cateva saptamani iar ne impacam.
Eu chiar nu stiu ce sa fac. Sunt foarte confuza, nu am mai patit asa ceva.
Remusopen întreabă: