| Diiisclosure a întrebat:

Hello TPU.
Deci. Am un prieten. super bun. Pana acum, lui ii placea de mine. Dar nu si reciproc. De 2 ani ii asa. Iar cand ii placea de o tipa anume, eram geloasa si ne certam. Acum, nu-i mai place de mine. Si eu ma simt ca si cum as fii primit o palma. Plang. is nervoasa tot timpu. si nu vreau sa mai vorbesc cu el. Dar, tot o fac. Acum se poarta urat cu mine. Eu sunt sigura ca nu imi place de el. Cred. Oricum. Ce sa fac cu el?.

Răspuns Câştigător
| Artys a răspuns:

Jur ca aceeasi poveste mi se intampla si mie cu cea mai buna prietena a mea dar porblema este invers. Prima data ei i-a placut de mine mie de ea nu... cred ca 1 an a vrut sa stea cu mine apoi a lasat-o balta. Am ramas cei mai buni prieteni si acum dupa inca 3 ani m-am indragostit de ea Stii vorba aia (Cel mai bun prieten se poate indragostii ori cand de tine) asa si cand i-am spus chestia asta a zis sa imi amintesc ce se intampla in urma cu 4 ani si sa ma mai gandesc odata si acum nu mai vrea ea sa fim impreuna si nu stiu nici eu ce sa fac sunt cam disperat dar cred ca cel mai bine ar fi ca intr-un moment mai "Romantic" sa zic asa, Sarutal si vezi reactia lui Daca va continua sa te sarute e de bine daca te va respinge trateaza-l cu indiferenta si o sa vina singur la tine

FUNDA? big grin

7 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Sa il lasi balta

| neutrino a răspuns:

Du-te si pupa-l.

| Diiisclosure explică (pentru neutrino):

Serios?laughing

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Mlov3u4ever a răspuns:

Cred ca iti place de el dar nu stiu de ce nu vrei sa accepti asta. Fa-l si tu gelos poate se intoarce la tine.big grinhee hee

| ddangerous a răspuns:

Sa-l lasi in pace. sincer, mai zici ca se si poarta asa cu tine? nu sta dupa el, daca te vrea sau chestii - te cauta! Sunt o multime de baieti, cauta-l pe cel care te merita si cand il vei gasi toate aste ti se vor parea un joc. Deci in concluzie, nu are rost sa alergi dupa ceva ce nu te merita :*