In general, nu: spermatozoizii din afara spermei nu au sanse de fecundare decat in laborator.
In rest: nu suntem detectivi de spermatozoizi.
Ti-a bagat degetele in vagin? Eu cand ma imbat bag toata mana. Un fraier. Sa bage toata mana in tine.
Nu exista vreo sansa, de la degete nu se ramane. Pare usor procesul sa ramai, doar ca nu este atat de usor. Prin sex ramai insarcinata. Astea sunt frici irationale.
Sigur? de fapt nici nu stiu daca era chiar lichid de ala, stiu cand am pus mana pe penisul lui era doar umed, ca un fel de transpiratie, la fel si daca ar fi pus el degetul si mi l ar fi bagat
Bună! Pentru a rămâne gravidă este necesar un act sexual cu penetrare si ejaculare in interiorul vaginului. Da, este adevărat ca se mai întâmplă și excepții câteodată, însă foarte rar.
Nu toți băieții au si spermatozoizi in lichidul preejaculator.
Însă ingrijorarea si atenția mea se îndreaptă spre altceva.
Ai spus ca esti virgină, ai grija cu acest tip de masturbare. Au fost cazuri în care fetele s-au dezvirginat singure, tot așa, prin penetrarea vaginului cu degetele. Ai grijă la himen!
Și ai grijă de tine!
Nu ma intereseaza daca m -am dezvirginat, eu zic doar daca din intamplare cand mi o bagat degetul, el sa fi avut lichid de ala preejaculator, adica cum am zis nici nu stiu daca avea, doar presupun
HappynewCenusa întreabă: