| Monylove a întrebat:

Hello TPU! Dragilor am o problema sad si astept ajutorul vostrusad.

Imi place de un baiat dar nu stiu cum sa ma bag in seama cu el. Am vorbit deja cateva vorbe intr-una din zilele astea dar cam atat deoarece de atunci nici nu ma salutasad. Sunt foarte confuza deoarece diferite prietene mi-au spus diferite lucruri si diferite opinii. Una mi-a zis ca dupa o simpla conversatie nu au toti obiceiul de a saluta iar alta mi-a zis ca in cazul in care lui ii place de mine se va baga el cu mine in seama.sad

Nu vreau sa par nici disperata dar dupa parerea mea este frumos big grin si mie imi place. Ce sa vorbesc cu el? Cum sa ma bag in seama?

Multumesc frumos tuturor pentru ajutor! Asigur fundita:*!

Răspuns Câştigător
| AwawawMPN a răspuns:

Bună.
Principalul este să fii tu însuţi. Dacă îi vei plăcea aşa cum eşti, atunci e bine, dar dacă nu, atunci poate pur şi simplu nu e potrivit pentru tine.
:*

6 răspunsuri:
| Mari2015 a răspuns:

Pai intreaba-l despre el .....intreabai pe prietenii lui ce ii place si poti sa folosesti asta in favoarea ta! A si inca un mic sfat : nu le mai intreba atat de mult pe prietenele tale ca poate ele vor sa te faca sa te simti prost ca ele il plac! Mult succes! Si apropo sa nu vorbesti prea baietesc cu el fii mai feminina! Succes!

| W3R4 a răspuns:

Saluta-l pur si simplu,sau incearca sa mai porti conversatii cu el, dar ai grija sa nu pari disperata, altfel isi va da seama ca esti indragostita de el.
Intreaba-l ce face, ce mai zice, iar daca vezi ca nu prea are chef de vorba...e mai bine sa-l lasi in pace.
Mult noroc! happy

| AwawawMPN a răspuns:

De fapt, băieţii ar trebui să facă primul pas.

| Andraaaaa2000 a răspuns:

Pai ...ca sa vezi daca te place, incearca sa nu te dai prea atrasa de el..in general asa iti dai seama ...incearca sa te duci mai aproape de el incercand sa ti l faci prieten. dupa care il intrebe pe cine place si ce vrei tu sa aflii de la el succes garantat!

| TuRneR01 a răspuns:

In primul rand poti sa-l saluti tu. Subiecte de vorba se pot gasi multe intreaba-l de exemplu : ce-a facut la scoala, ce ore arE ( poti incepe usor ) nu trebuie sa te arunci direct in bratele lui. Fi tu insati

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe net sau lasa-i o scrisorica in banca! Altfel spune-i ca vrei sa vorbiti putin...