| Bella_1624 a întrebat:

Hello TPU! Eu am 17 ani si un iubit de cateva luni. Lui ii plac foarte, foarte, foarte mult fetele mai dotate, eu am sanii un pic mai mici, desi el nu mi-a reprosat niciodata nimic si imi tot spune ca o sa-mi creasca la momentul lor, ca este vreme... eu tot nu sunt multumita. Fostele lui au fost toate dotate, extrem de dotate big grin si nu ma simt eu bine in piele mea asasad vreau sa ii fac o supriza si vreau sa mi maresc. Vreo idee cum as putea sa mi mares?big grinbig grinbig grin

Răspuns Câştigător
| andradat a răspuns:

Seminte de marar. Porumb.
Si sa nu uitam de masaje, maseaza-ti sanii in fiecare seara inainte de culcare asa bine bine. Sau ai putea la dus sa iti dai pe sani cu apa rece dupa aceea apa calda si tot asa. Miscarea aia mai stimuleaza cresterea lor.

Sau pur si simplu, fa mult sex, dar niciodata sa nu ai orgasm. Dupa orgasm sanii ti se vor "desumfla". Asta pentru ca pe parcursul timpului cat ai facut sex si ai fost excitata toti hormonii ti s-au adunat in sani, si cand ai orgasm corpul elimina toti acei hormoni. Succes pupici

6 răspunsuri:
| Pho3nix a răspuns:

De ce sa ti le maresti daca el te accepta asta?
Sanii tai vor mai creste, fi linistita.
Fi tu insati.

| Adyr0 a răspuns:

Eu zic ca decat sa-ti faci o operatie estetica si mai incolo sa-ti para rau, mai bine ramai asa. Parerea mea este ca nu se merita. Ai vazut ce-a pati Marina Dina. Si pe langa asta daca o sa va despartiti si iti faci alt prieten caruia nu-i plac silicoanele ce-o sa faci? Alti bani aruncati ca sa le scoti.

| mihaela_7412 a răspuns:

Daca el nu ti-a zis nimic nh nu tot timpu se uita numa la cum arati nak lu ii place pai stai si u cuminte te iubest si e de ajuns

| elLi a răspuns:

Eu cred ca nu este necesar mai ales daca el te accepta asa cum esti. Daca nu ti-a reprosat nimic nu cred ca ai motiv sa te ingrijorezi.Nu numai asta conteaza intr-o relatie deci parerea mea este sa nu iti faci nici-o operatie pentru ca mai tarziu poate o sa regreti si iti vei da seama ca nu a meritat:*

| Bella_1624 explică:

Dar nu vreau sa fac operatie nu sunt asa nebuna incat sa-mi bag porcarii in corp, si el m-ar omori daca as face asa ceva. Dar ma gandeam sa mananc ceva, o anumita mancare bogata in vitamine ce mareste pieptul... sau sa mananc mai mult.

| `KiddO` a răspuns:

Scuze ca iti zic, dar, esti proasta?! De ce sa ti maresti?! Daca el te iubeste atunci te iubeste cu sau fara sani! :O Omg! Serios acum, nimeni nu trebuie sa se schimbe pentru nimeni si pentru nimic! Esti bine asa cum esti happy. Ok acum ti maresti... dar te-ai gandit si mai departe?! Adica bun acum e totul bine.esti cu el, ti faci mai mari, lui ii place. Dar o sa va despartiti si poate o sa intalnesti un baiat cu gusturi. Adica unuia caruia nu ii plac fetele "dotate" dupa care toti cocalarii se uita. Si poate tu o sa il iubesti si atunci ce o sa faci?! O sa ti micesti laughing. Lol.

Parerea mea happy
Pa-paa happy