Buna.
Daca nu te place, asta este. Obisnuieste.te cu ideea.
Din cate sti si tu nu poti forta pe cineva sa te placa.
Daca nu te place, las.o balta nu insista, poate te crede disperata.
Ridica capul sus si mergi mai departe, Nu se sfarseste lumea la acel baiat.mai sunt o multime de baieti in lume (poate chiar mai buni) Ai rabdare, totul o sa fie bine.Nu uita ca tooate se intampla cu un scop si ca toate au o rezolvare. Banuiesc ca esti tanara si ai toata viata inainte, asa ca nu mai da importanta baietilor, nu.i mai cauta, lasa.i pe ei sa te caute
Apropo, referitor la acel baiat, o sa.l uiti cu timpul. O sa te indragostesti de alt baiat poate :d si o sa.l uiti crede-ma
Daca vrei mai multe sfaturi poti lua legatura cu mine printr.un mesaj privat .
Eu sper ca te.am ajutat. Pwp si succes!
Suntem in aceeasi situatie!
Mie imi place de un baiat de un an de zile, dra intre noi doi nu va fi niciodata nimic. Am incercat sa il uit in toate felurile toata ziua eram pe afara inconjurata de o multime de prieteni ne distram, dra gandul nu mil puteam lua de la el.Am fost cu alti baieti, cand ii sarutam ma simteam vinovata si ma mustram in gandul meu '' daca zici ca il iubesti dc esti alaturi de altu' ''. Dar degeaba, orice as fi incercat el tot in sufletul meu a ramas. Anul trecut cand am completat fisele de inscriere la liceu eu mi-am pus optiunile total diferit fata de el. Doream sa nu ajung cu el la scoala.Nu puteam sa mai stau 4 ani cu el intr-un liceu sa il vad cu alte fete... nu nu puteam asa ceva.Dar se pare ca norocul nu a fost de partea mea si, el a ajuns la aceeasi scoala ca mine.Are prietena acum.
Se prind de mana si se saruta prin scoala. Intr-o zi s-au sarutat in fata mea, am simtit cum inima mi s-a facut praf... am ramas inmarmurita. Cu greu mi-am stapanit lacrimile. Degeaba tu plangi pentru un baiat daca nu te place nu te place.
Deci... timpul a ramas singura solutie, poate cu timpul sentimenetle se vor diminua, iar dragostea nu va mai fi asa de puternica... si vei putea vedea si partea buna a vieti.:*
Cand inchid ochii il vad... apropo eu sunt al 2500 km distanta de Romania in anglia
Incearca sa iti ocupi timpul cu altceva asculta muzica iesi in oras cu prt si tot felul de lucruri care sa te faca sa il uiti
Alice275 întreabă: