Cand a devenit prietena ta, s-a inhamat si la acest calvar.Ar fi trebuit sa o stie.De asemenea, ar fi trebuit sa aiba si o incredere absoluta.Cand iubesti, lucrul asta nici nu se discuta.In concluzie, vei sta de vorba cu ea si o vei lamuri ca nu vrei sa fii cu nimeni altcineva dar trebuie sa iti faci treaba.Imi imaginez ce greutati intampinati,dar totdeauna femeile care au ramas langa "artisti",erau femei deosebite, pline de siguranta, iubite si adorate de ei! Mult noroc in toate!
Indeparteaza'ti fanele cu blandete.nu trebuie sa le pierzi nici pe ele.eu as avea grija de relatia mea si nu le'as da atentie
Spune-i ca ai ochi doar pentru ea si celelalte fete te plac numai pe scena si ea te place cu adevarat.asta o va convinge
POi daca u nu le bagi in seama pe fetele alea nu are de ce a fie geloasa ( bine, acum nici sa fi salbatic sa nu le bagi in seama de loc, dar nici sa le faci si u ochi dulci). Trebuie sa vb ok cu prietena ta, si s-o faci sa inteleaga ca e ceva normal, si daca nu sa gaseasca ea o solutie mai buna!
Daca nu, da-i liber
Spune-i ca nu te intereseaza celelalte fete si ca ea este cea mai importanta persoana pentru tine . Cand mai vine cate o admiratoare -fi rece asa ca prietena isi va da seama ca ceea ce ii spui (mrg ce am zis eu mai sus ) e adevarat XD ...ok?
razadeluna întreabă: