Bla bla bla sa fiu sincer am cititi mai jumate si m-am plictisit.am mai recut cu ochii printre randuri. Daca vrei sa afli daca te place pur si simplu intraebo.Si spune-i sa raspunda sincer daca spune ca nu stie inseamna ca poate te place dar nu indeajuns sau nu te place.Zii ca o place foarte tare.Peste o saptamana ar trebui sa observi deja schimbari.Bafta.
Esti un nemsimtit si jumatate daca te-ai uitat in mesajele ei, dar avand in vedere ca o placi... cu asta ai mai dres busuiocu, dar ai grija minciuna are picioare scurte si mai devreme sau mai tarziu o sa-si dea seaman si s-ar putea sa nu te ierte!
incearca sa fii dragut cu ea, fii naural, daca e genul ala romantica poti sa-i dai un trandafir sau o alta floare (dar sa nu stie ca e de la tine)sau. in fine sunt o multime de gesturi prin care poti flata o fata deci...
1. din ce ai povestit este evident ca te place. 2. daca ai sau nu vreo sansa depinde doar de tine. 4. daca vrei sa ai o relatie de lunga durata, in primul rand RESPECT-O, fii sincer cu ea, fii deschis, fa-o sa se simta in siguranta in compania ta. in rest depinde de cat de compatibili sunteti 3. ai putea incepe cu a o invita sa faceti ceva impreuna. de exemplu la cursuri de dans! majoritatea fetelor sunt innebunite dupa dans. si in plus, veti avea un subiect comun de discutie si o activitate comuna de facut, si de durata...in plus la dans ai ocazia sa o tii in brate sub pretextul ca dansezi succes si nu uita ce am zis de respect. faptul ca i-ai citit mesajele nu este respect
linarkfts întreabă: