| YoLoNaKa a întrebat:

Hello TPUhappy iubita mea s-a despartit recent de mine pentru altul pe care l-a cunoscut pe facebook,el e din Craiova,iar eu din Bucuresti(si fosta e tot din Bucuresti) si mna suntem in aceeasi clasa,abia trecem a zecea, deci mai avem inca 3 ani impreuna,dupa care eu vreau sa plec la unchiul meu in Germania si ea va pleca tot in Germania la sora ei, dar nu asta conteaza...deci ea mi-a dat block peste tot:nr de telefon,facebook,wapp...dar ne mai vedem la liceu si dupa in Germania si pe afara(unchiul meu si sora ei stau in acelasi cartier)si imi doresc sa fiu din nou cu ea, tin super mult la ea si nu vreau cumva sa pateasca ceva deci ar trebui sa o las balta sau sa mai incerc(poate mai incolo )sa fiu cu ea?
Va rog sa lasati raspunsuri care ma vor ajuta si sa nu ma luati in deradere...
Dau fundalaughing

Răspuns Câştigător
| VenomMMA a răspuns:

Las-o in voia Domnului. Ea s-a despartit de tine si ti-a dat block peste tot. Plus ca flirta cu alti baieti pe Facebook pana l-a cunoscut pe asta din Craiova. De ce ai vrea sa pui suflet pentru o ****?

3 răspunsuri:
| Nomoreregretstb a răspuns:

De ce ai sta dupa ea daca ea nu simte la fel? Nu te mai chinuii si treci peste asa cum a facut si ea.

| neutrino a răspuns:

Las-o balta, asa cum a facut deja ea cu tine. Spre binele tau, va fi mult mai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti un catelus dresat si daca ai atarna pe marginea unei prapastii tinandu-te cu ultimele puteri de o radacina eu as veni sa te calc pe maini