| TuttiFruti a întrebat:

Hello TPU! M-am certat cu cea mai buna prietena e mea si vreau sa ii cer scuze si sa ne impacam dar nu vreau sa ii spun doar asa "Vrei sa ne impacam?"
vreau sa ii spun altfel deci daca stiti ajutati-ma si pe mine plz puppy dog eyes
este dupa amiaza iar eu sunt dimineata chiar si maine mas duce de dimineata sa vorbesc cu ea dar imi este frica ca ma va respinge
ajutati-ma plz puppy dog eyes
Fundita + vot!
Scuzati categoria dar este cea mai vizitata.

4 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

De ce ti se pare urat,ceva atat de corect si simplu? Vrei sa-i spui poezii,citate celebre, chestii copiate si rasuflate de pe net? O mie de cuvinte "frumoase" nu valoreaza nimic, pe langa un simplu "iarta-ma!"

| mihaelaa18 a răspuns:

Buna,pai ai putea sa ii spui prietenei tale ca iti pare rau pentru ca i-ai gresit,ca regreti foarte mult pentru ca i-ai gresit si ii promiti ca nu ii vei mai gresi si sa inteleaga ca nu ai facut-o intentionat. Daca spui ca este prietena ta cea mai buna ar trebui sa te ierte,si sa se gandeasca ca si ea ar fi putut gresi la randu la ei, a gresi este omeneste, si ca poate sa treaca peste aceasta greseala si sa va impacati pentru ca nu are rost ca din cauza unei greseli sa se termine o prietenie.Bafta multakiss

| TuttiFruti explică:

@gigiro nu vreau sa ii spun doar asa hai sa ne impacam vreau sa ii spun altfel

| laur4you a răspuns:

Depinde cine a gresit! daca ai gresit tu, cereti iertare si spune-i ca vrei sa va impacati, daca nu sa isi ceara ea iertare!