| ciuly4u a întrebat:

Hello TPU happy! maine fac 1 an de cand sunt cu prietena mea si as vrea sa ii dau un mesaj... va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi sau cu un mic tex ce as putea sa ii scriu... multumesc happy. Dau funda tongue la cel mai frumos mesaj :X

3 răspunsuri:
| Visecolorate a răspuns:

Gandeste'te ce simti pentru ea, cum e o zi fara ea, cum ar fi fara ea si deci, cat de importanta e pentru tine, cum e cand adormi si te trezesti cu ea in gand (si cum ar fi daca ai stii ca nu mai e langa tine). Aminteste'ti de niste momente speciale pentrecute impreuna (si despre astea ai putea sa scrii). Poti face chiar "povestea" voastra spunandu'i cum erai tu inainte de relatia asta, cat te'a schimbat si amintindu'i de toate momentele frumoase, in care te'a facut sau ai facut'o sa te/se simti/a special/a. Un "la multi ani" si un mesaj venit din suflet valoreaza mult mai mult decat toate "mesajele" luate de pe net. Asa ca eu zic ca acel "mic text" poate fi ceva mai mare. Daca e romantica si tu la fel, poti face un fel de carticica (in care sa pui si poze cu voi si tot felul de chestii din astea dragute) pe care sa i'o dai cu ursuletul. Sau poti pune intr'o cutie multe biletele gen "te iubesc pentru ca..." sau "iti amintesti cand...". Lasa'ti imaginatia, sufletul si inima sa creeze. Bafta big grin Si nu uita: din suflet happy

| lory81 a răspuns:

Nu stiu daca e cel mai potrivit mesaj dar totusi o sa-ti dau o variantahappy: Indiferent ce anotimp e afara, inima mea intotdeauna se topeste dupa ochisorii tai frumosi, dupa inimioara ta.Indiferent unde ne-am afla, voi fi cu gindul la tine Te iubesc, ingerasul meu.
- Pana sa te intalnesc, nu credeam ca exista persoane fara de care sa nu pot trai, si tu esti una dintre ele. Ce pot sa-ti spun: Te iubesc din toata inima. (ps: dupa parerea mea e cam simplu si fara inspiratie, dar atat am reusit in seara astabig grin, mai frumos nu mi-a iesit, altfel daca foloseam din alea cu luna de pe cer. etc, parea prea fals si artificial)

| innayz a răspuns:

Salut frumoas'o >big grin