Mai bine renunta, am fost cam in aceeasi situatie si imi doream enorm sa fiu cu baiatul respectiv, iar apoi am cunoscut pe altcineva care mi-a deschis ochii asupra lui, si mai bine renunta ca daca te placea se comporta altfel cu tine. si in plus la 16 ani baietii nu stiu prea multe.cel putin nu sa gandesc la o relatie.
Pai, eu cred ca te roaga sa mai stai cu el atuncea cand vrei sa pleci doar ca sa nu stea singur, daca ti-a spus ca te considera o prietena si nimic mai mult inseamna ca nu te place + spui ca nu iti da semne ca te-ar placea... nu incerca sa il sufoci pentru ca o sa va indepartati, i-al incetul cu incetul... sau poate ii place de alticineva, exista si posibilitatea asta.
PAI AM avut aceeasi problema,imi placea o fata traznet shyde fiecare data cand o vedeam mi se aprindeau calcaiele, am incercat sa ma dau pe langa ea dar de fiecare data nimic, ateadata parca vroia si ea sa stau cu ea dar acum imi dau seama ca nu a fosty asa...pana la urma am renuntat, din cauza ei nu am mai fost cu o pretena timp de 1 an, te sfatuiesk sa renunti. suferio sa-si faca o prietena si o sa ramai cu buzA umflata
HappynewCenusa întreabă: