| sakura1234 a întrebat:

Hello TPU, mie si rusine sa va intreb...ce ar trebui sa fac, am incercat pentru a doua oara sa ma culc cu prietenul si nu am reusit nici de aceasta data el tot insista "hai pana la capat" dar nu pot ma doare de mor ca ar trebui sa fac si in ce pozitie sa stau mai exact si dce ma doare atata? as putea sa fac ceva in legatura cu dureriile astea? m-a excitat foarte mult prima oara si tot aluneca o baga odata dar nu chiar tot si cand scoatea aluneca dupa ce am facut dus na...nu mai eram asa excitata si nu mai aluneca dar ma durea si mai tare pe urma..va rog ajutati-ma?:9

Răspuns Câştigător
| stark47 a răspuns:

E o munca destul de grea, insa prietenul tau ar trebui sa fie fericit ca ai intentia de a o face cu el.ca e nerabdator sa se intample cat mai repede e de inteles.insa,incercati cu putin lubrifiant.deasemeni,incearca sa stai tu deasupra.e mai eficient

6 răspunsuri:
| Oana92 a răspuns:

Folositi mult lubrifiant si neaparat prezervativ.

| SefaTa97 a răspuns:

Buna.
Misionar-lubrifiant- totul sa decurga usor.

| cllaudDia a răspuns:

Cumparati un lubrifiant pentru a aluneca mai usor. Si incearca sa fi cat mai relaxata.

| secret093 a răspuns:

Spune-i sa fie delicat si sa nu te bruscheze puppy dog eyes

| vegeta a răspuns:

Spune-i lui sa tio bage mai usor si sa te **** mai usor si sa nu tio dea repede sa o faceti usor sa o bage si sao scoata usor

| BebelusMIKiY2 a răspuns:

Spune-i sa o iei mai usoar mai incet dupa ce te obisnuiesti 4 minute dupa mergeti mai tare asa trebuie facut! E normal sa te doara iti va curge sange daca esti virgina! Bafta!