| adriana49 a întrebat:

HELLO TPU.Multumesc celor care m-au ajutat cu problema in legatura cu prietena mea.Are 8 zile de cand si-a inceput viata sexuala dar bineinteles problema a fost ca nu s-au protejat dar a mers la farmacie in ziua urmatoare si a luat pastila de urgenta.Acum problema este urmatoarea : mai exista vreo sansa sa fie insarcinata chiar daca dupa 8 zile si-a facut 3 teste de sarcina (2 teste le spunea la minut si celelalt nu mai stiu oare sunt bune aceste teste?)toate trei au iesit negative adica a aparut doar linia de control.Ce spuneti ma puteti ajuta? Rog multa seriozitate.multumesc (fundita)

Răspuns Câştigător
| AiEnmaYuuki a răspuns:

Da se poate.Pana si contactul sexual are infuente asupra ciclului menstrual.El se va regla din nou dupa 2 sau 3 luni.

6 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu mai exista nici o sansa sa fie insarcinata, poate sta linistita

| Purec a răspuns:

Nu sunt sanse sa fie insarcinata. Nici nu era nevoie sa ia o pastila din aceea nenorocita. AI idee cat de nocive pot sa fie pastilele alea? Intelege-ti si voi odata pentru totdeauna. Testele de sarcina facute dupa 8 zile de la contactul sexual, NU au nicio valoare, pentru ca nu pot indica cu precizie prezenta unei sarcini. SI intelege ca pentru a aparea o sarcina este nevoie ca un spermatozoid sa fecundeze ovulul. NU SE POATE RAMANE INSARCINATA IN NICIUN ALT FEL! Daca baiatul nu a ejaculat in interiorul vaginului, sansele sa ramana insarcinata nu exista! Nu mai luati pastile din alea asa de usor ca peste cativa ani o sa vreti copii si nu o sa mai reusiti sa faceti

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Ţi-am răspuns şi la întrebarea din 12 august, în care spuneai că prietena şi-a început viaţa sexuală în 10 august!

Acolo îţi EXPLICAM cum şi CÂND se face testul de sarcină - din păcate NU m-aţi "ascultat"!

Toate cele 3 teste făcute sunt NECONCLUDENTE - au fost făcute DEGEABA - le-a făcut prea repede!

Un test CORECT se face la cel puţin 3 săptămâni DUPĂ acel contact sexual - deci testul TREBUIA făcut DUPĂ data de 31 august!

Te rog să revezi răspunsul pe care ţi l-am dat în 12 august şi să facă testul de sarcină DOAR după 31 august, EXACT aşa cum explicam eu acolo!

Şanse mici de sarcină mai există deoarece NICI "pilula de a 2-a zi" NU previne sarcina decât în 85 % din cazuri ( a se vedea Prospectul la linkul pe care l-am dat în răspunsul anterior )!

Acum DEPINDE şi de "norocul" fetei respective, de modul în care "reacţionează" organismul ei şi de cât de fertilă este...

| AiEnmaYuuki a răspuns:

Nu e posibil sa fie insarcinata. Daca ai spus ca a luat si pastila si testele i-au iesit negative, nu e posibil. Testele de sarcina sunt bune, asa ca stai linistita.Doar spune-i ca de acum inainte sa aiba mai multa grija.winking

| adriana49 explică (pentru AiEnmaYuuki):

Problema e ca i-a intarziat putin ciclul se poate intampla acest lucru de la pilula de urgenta?

| Purec a răspuns (pentru adriana49):

"Problema e ca i-a intarziat putin ciclul se poate intampla acest lucru de la pilula de urgenta?"

Da. Este posibil sa intarzie pana la 8-10 zile. Cati ani are prietena ta?

| AiEnmaYuuki a răspuns (pentru adriana49):

Da se poate.Pana si contactul sexual are infuente asupra ciclului menstrual.El se va regla din nou dupa 2 sau 3 luni.