Eu nu as face primul pas. Nu mi se pare ok. Merg pe ideea ca baiatul trebuie sa faca primul pas. Si nu, nu sunt singura. Am o relatie de un an. Prietenul meu chiar a apreciat faptul ca nu m-am dat la el, cum ar fi facut multe.
Asta cred eu. Tu alegi ce vrei sa faci.
Te inteleg perfect, din cate vad nu prea pari tu fata timida dar stiu cum e, nu sunt nici eu prea timida dar in preajma baietilor pe care ii plac sunt varza, deci asta o stiu de ceva timp: gaseste, fa-ti o prietena comuna cu el, nu e nevoie sa ii cunosti pe amandoi deodata, te imprietenesti bine cu acea cunoscuta, si ii zici ei ca iti place de ala si ca vrei sa nu spuna nimic, pentru ca tu o sa ii bagi id-u in lista. ea nu va spune nimic ea va fi doar legatura, iti faci curaj, asta e, si cand intrii vorbesti cu el, simplu, daca te intreaba de unde ai id-u "de pe facebook" sau " de la acea prietena" apoi ii zici ca ti s-a parut simpatic sau interesant, ( daca practica vreun sport sau ceva, zii " te-am vazut/auzit/admirat de acolo cand dansai/cantai/ jucai fotbal/etc) daca nu zii pur si simplu ca ti l-a aratat prietena ta, nu uita, prietena ta trebuie sa fie de acord si sa te sustine, il inviti undeva, zii " sa ne cunoasten " daca refuza, poti sa ii zici sa iesiti intr-un grup, e mai degajant pentru amandoi, si daca spune "da" la oricare situatie nu uita sa ii zici " o. sa facem schimb de numere de telefon, poate intervine ceva si nu poti ajunge, nu vreau sa te astept ( da, da daca intrebi, mi s-a intamplat si asta, of. whatever.) si creca de aici te descurci si singura :*
succes.
Salut, ei bine cea mai mare problema este daca sa faci sau nu primul pas. Da, invita-l in oras sau la suc sau cv de genul asta si incerca sa te apropii de el, incetul cu incetul nu asa deodata ca sa nu te considere obsedata. Incearca sal cunosti mai bine iar apoi daca esti sigura ca este pe placul tau incerca sa afli si ce sentimente are el fata de tine