Inteleg ca suferi, dar NU te mai taia.Crede`ma,am experienta cu taiatul.si daca vei continua astfel va deveni un drog. Opreste`te la timp! Gandeste`te ca e mai bine asa.Incearca sa iti ocupi timpul: asculta muzica,iesi cu prietenii, citeste. Ajuta mult, si nu te mai gandesti la el.Si mai gandeste`te ca ai o viata inainte! Cand mai incerci sa te tai, gandeste`te prima data la parintii tai, cat ar suferi daca nu ai mai fi.Incearca sa treci peste, baieti mai sunt! Ai grija de tine! :*
Buna.scuze ca incep asa.
Fata ai innebunit? uitate in jurul tau cati baieti sunt.
Cine crezi ca iti va da o alta viata inapoi? ei bine nimeni.
Deci solutia in rezolvarea situatiei nu este sinuciderea.ia legatura cu un pshiholog...sau pana atunci uite id meu de mess:criticallanonim@yahoo.com
te pot ajuta mai mult decat crezi...
Sfatul meu este urmatorul:uita-l nu merita pentru nici un baiat sa te omori sau sa faci alte lucruri vei gasi alt baiat mai bun ca el de 100x si dc te-a parasit? sau te-a parasit dupa ce ati facut sex? scuze de intrebare deci termina cu taieturile si plansul mai sunt baieti si mult mai buni crede-ma nu merita
De ce sa-ti iei viata pentru un baiat.Si eu am trecut prin situatia ta dar am vrut sa arat cat mai bine si sa fiu cat mai frmuoasa incat sa ii arat ce a pierdut.La mine a mers poti incerca si tu.Inca un sfat in relatii nu te implica atat de mult doar daca e ceva serios si urmeaza casatoria.
Am trecut prin aceeasi situatie. Incearca sa arati cat mai bine sa fi cat mai frumoasa ca sa ii arati ce a pierdut.Si pe viitor nu te mai implica atat de mult intr-o relatie.