| Coco08 a întrebat:

Hello TPU. Nu stiu cum sa incep...
Am fost la un majorat, acolo a fost o prietena* (colega de fapt) de care mie imi place foarte mult, ea are prieten, dar nu a fost cu el la acel majorat.
Era 2:00, ceva de genul, si m-a chemat cu ea pana la baie, a inceput sa ma dezbrace... era beata* sa spun asa, dar, dintr-o data, m-am oprit...
Am spus ca nu pot profita de ea. A 2-a zi la scoala ea nu-si aminteste ceea ce a facut, dar eu o am pe suflet, ca-mi place foarte mult de ea...
Ce sa facsad spuneti-mi va rog frumossad

7 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Daca ea "nu-si mai aminteste",nu-ti mai aminti nici tu.Ea are prieten, nu stii cum e cu el, nu stii ce nebunie subita a indemnat-o sa fie "beata" si sa faca ce a facut.
Pur si simplu asteapta.Sau se va desparti de prietenul ei sau va mai veni un majorat unde, nu se stie ce se mai poate intampla.Deci,astepti.Parerea mea.

| MMihai a răspuns:

Cred că ești suficient de mare să-ți răspunzi și singur, tu știi mai bine ce vrei să faci decât oricare dintre noi. Un compilator în care nu introduci toate datele necesare ori refuză să proceseze ori dă rezultate aiurea. Eu refuz să procesez din lipsă de date.

| BlueHusky a răspuns:

Cred ca ai gresit persoana de care te-ai indragostit.

| StefanJobs a răspuns:

Mai dai de baut.

| ale23 a răspuns:

Spune-i ce simti pentru ea. Spune-i si ce a facut in acea seara dar in particular fara sa afle nimeni poate ea va aprecia ca tu nu ai profitat de ea, cand altii ar fi profitat de aceasta sansa. [Nu ai nimic de pierdut. Nu mai ai 10 ani ca sa iti fie rusine de ceea ce simti]

| Coco08 explică:

@Endzeit... Chiar a fost, stiu ce spun!
@Mihaidavidoglu1954... Multumesc pentru raspuns.
@ale23... Multumesc u2, dar nu pot... are prietensad

| Endzeit a răspuns:

Chestia cu betia e relativa. Putem gasi scuze prin chestia asta, putem face orice si sa spunem ca a fost bautura de vina. Tipa a vrut sa ti-o traga, tu ai ratat ocaza, viata merge mai departe.