| DeDeKiDoo a întrebat:

Hello TPU!
O poveste cam ciudata.acum catva timp am pus o intrebare despre un baiat daca ma place si am dat detalii! Cei care au raspuns. da au avut dreptate.se purta frumos cu mine ma suna dar acum poate este el ocupat dar imi zice ca ma iubeste numa daca ii zic eu inainte nici nu ma prea baga in seama eu intru pe el la mess...numa daca ma simt rau atunci intra pe mine... vb foste putin. dar cand incepe scoala o sa ne vedem mai des asa mi-a promis.deci ce credeti ca nu ma prea baga in seama si ce am scris mai sus. dau fundita:*:*seriozitate

Răspuns Câştigător
| ignore a răspuns:

Lasal nul sufoca lasa-l putin timp singur sa se gandeasca si cand incepe sc apr de el.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine stie... poate are unele probleme. Poti sa incerci sa te apropii mai mult de el astfel incat sa.ti spuna ce il supara.

| denisa27 a răspuns:

Nu cred ca te place...probabil stie ca uh il placi si ii este mila sa iti spuna(si eu am facut la fel).dar tot atat de posibil este sa te placabig grin...nu stiut ce sa zic.nu prea pot sa-mi dau seama.si nu cred ca acum este ocupat si de aia nu te sunawinking daca te placea isi facea timp si pentru tinetongue.