Asa faceam si eu cu o fata acum 1 an dar o faceam pentru ca-mi placea modul in care ma evita... Sfatul meu? Nu te mai gandi la el ca mai rau te amagesti.
O sa ai de suferit cand o sa se comporte la fel si cu alte fete.
Pai si una si alta probabil. I place de tine, dar e mai badaran si crede ca "glumitele " lui sunt o metoda mai buna de agatat. Daca tie iti place genul asta de baiat...mai mult - no comment
tare poveste, chiar ca comprotamentul lui e evident ca are anumite intenti, sunt si baieti de astia care te iau mai tare, dar daca doar face misto de tine nu cred ca insista asa de mult cu gesturile astea, si la ine in clasa sunt baieti care pipaie fetele pe fund (dar la noi 3 baieti o faceau si la toate fetele ¬_¬ )
Idea e ca : el are intentia de a te saruta, asta nu e chiar o gluma voarte buna mumai daca sunt atat de nesimtiti, alora care le place de cineva sau sunt putini rusinosi nu au curajul de asa ceva.
Vreau sa te intreb ceva : toate tentative de sarut s-au intamplat in clasa, cu alti de fata?
Daca da, atunci, cred ca ar trebui sa fi atenta, daca sunteti sunguri ...ai pus-o!
daca are jesturile astea doar cu tine (ziceai ca nu are o parere buna despre fete) inseamna ca poate simte ceva.
In rest BAFTA! :p
Mai,el nu e naiba pe pamantuite,de exemplu azi de la prima ora m-a deranjat si toata ziua a incercat sa-si ceara scuzela modul ca imediat dupa ce i-am spus ca m-a deranjat ce a facut m-a luat in brate si a promis ca nu mai face, si sa nu ma supar, ca e din dragoste. apoi, daca stateam de vorba cu X sau Y coleg, venea si ma pupa pe obraz si ma intreba daca mi-a trecut.deci nu e de temut.
O.o dragut ^_^
beausingurlamasamea întreabă: