| Alexandra_3484 a întrebat:

Hello TPU! Pana acum ai iubit cu adevarat? Iubirea adevarata exista sau e doar un mit?

Răspuns Câştigător
| Beibii a răspuns:

DA. de multe ori am iubit, dar teoretic nu a fost adevarata. a fost ceva puternic, dar nu destula. iubirea adevarata inseamna daruire totala persoanei de langa tine. nu doar relatie de 1 an, 2, 3. de aici si vine: Daruire totala, sau eterna, adica pentru totdeauNa. Iubirea adevarata. un mit nu este cu siguranta, exista, dar probabilitatea de a exista la fiecare pas, este mica.

14 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Nu si nu. Exista compatibilitate, respect, afectiune, alturism, potrivire de gusturi care adunate la un loc par a da iubire. Dar Romeo si Julieta ce sunt daca nu un basm? Frumos, lacrimogen dar basm

| fabiola a răspuns:

De iubit nu cred ca poti iubi decat cu adevarat!

| nobody_9468 a răspuns:

Nu stiu daca am iubit cu adevarat, desi pe moment eram dispusa sa-l iau si de barbatlaughing.
Poate candva voi cunoaste iubirea adevarata, dar daca as cunoaste stiu sigur ca se va termina prost:concluza-mai bine n-o cunosc.
Povestile cu final fericit sunt povesti care nu s-au terminat incawinking.

Bafta.

| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a răspuns:

Da am iubit si iubesc cu adevarat
iubirea adevarata exista
inca mai iubesc cu adevarat dar nu stiu daca el ma iubeste cu adevarathee hee
in fine
succes:*

| Damian a răspuns:

Iubirea exista, dar multi dintre noi, cam 80% suntem prea superficiali si ii dam cu piciorul, in favoarea banilor sau altor factori

| Cristyn a răspuns:

Nu, nu e un mit si in general miturile se dovedesc a fi adevarate.De fiecare data cand te indragostesti,, iubesti altcumva la alte cote, nu ai cum sa iubesti la fel.De obicei actuala iubire o simti a fi mult mai puternica decat precedenta si asa mai departe.Nu ai cum sa-ti dai seama daca e acea iubire adevarata, sau iubirea vietii tale, pentru ca nu avem de unde sa stim cotele maxime in iubire.batting eyelashes

| Christina a răspuns:

EXISTA, am iubit si iubesc in continuare pe iubitul meu (suntem impreuna de 5 ani ) si a fost primul meu prieten, primul sarut etc :*

| BoBBy a răspuns:

Eu zic ca am iubit. o fetisoara. in vara asta... da ne-am despartit sad. si acum ma gandesc la ea tongue

| AdelinaC a răspuns:

Exista, numai ca oamenii se tem sa iubeasca cu adevarat.

| Ady93 a răspuns:

Pot spune ca am iubit cu adevarat pe cineva si ca da iubirea exista si cred ca se manifesta la fiecare altfel. E frumos sa simti iubirea, e urat sa nu se fructifice sad.

| IIIx333III a răspuns:

Depinde.

De exemplu, eu am 12 ani si jumatate, iar prietenul meu are 14 ani. Dar sunt cateva motive pentru care ma cred in stare sa am un prieten. Adica eu niciodata nu am avut si nu o sa am o copilarie. Pentru mine copilaria este doar un cuvant ce caracterizeaza perioada de ani dintre 5- 11. Dar dupa ce ai trecut de varsta de 11 ani iti incepi viata ca si adolescent. Cateodata nu imi pare bine pentru ca am luat note mari in clasele 1-4, pentru ca acum, in clasa a 5a, cand nu mai e doamna invatatoare si notele sunt mult mai rele, atunci cand iau un 7 se strica tot, apare o mega cearta intre mine si mama. Cand eram mica nu era zic in care mama sa nu ma certe, sa tipe la mine si sa ma faca in toate felurile. De aceea eu m-am maturizat brusc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna Little Monster,
Am iubit si iubesc, am un sot in varsta de 58 de ani iar eu am 55. Am creeat si un copil minunat care lucreaza in Norvegia. In varsta de 34 de ani.
Acum, intre mine si sotul meu, Mihai, mai exista si anumite certuri bineinteles. Insa trecem peste! Iubirea exista, e foarte fragila dar daca ai mare girja de ea se poate mentine mult timp.

Sa fii iubita,
Anisoara

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.
nu stiu daca a fost adevarata nu cred. atunci credeam ca este.
dar cand ne-am despartyt dupa o perioada. mi-am dat seama ca nu era iubire doar control si posetivitate. mit nu cred ca este `winking
pentru ca nu pot afirma asta acum`hee hee
is prea tanara 16 ani`big grinhappy
eu cred ca exista dragoste adevarata` happy
si fiecare o intalneste atunci cand ii este dat si chiar daca se termina relatia iti dai seama ca chiar ai iubit cu adevarat...`
pana acum totul e vrajeala`hee hee)
cap de copil adolescent `hee hee)laughing
o zi frumoasa`happy:X

| magda_9004 a răspuns:

Iubire adevarata ar insemna acea iubire care tine de destin,iubire eterna,se intampla sa iubim si indradevar acea iubire este reala asa cum este real ca ne iubim prietenii,animalele de companie,familia si iubitii,iubire diferita pentru fiecare bineinteles,e o iubire reala, avm sentimente mai intense sau mai putin pentru iubitii,iubitele dar iubirea adevarata = acea persoana care ti-a fost sortita si care va fi vesnica pentru tine, sufletul tau pereche, eu cred ca e un mit desi mi-as dori sa fie realitatehappy... daca esti casatorit cu un om pana la sfarsitul vietii nu inseamna neaparat ca e iubire adevarata-poate sa fie doar afectiune si o iubire reala...happy