La ce mai umbli dupa anticonceptionale daca ati facut sex cu prezervativ? S-a rupt sau ce s-a intamplat?
Nu s-a intamplat nimic. doar sex. si cu prezervativ. mai trebuie sa isi ia anticonceptionale. asa zice mama. doar nu am " ejacuat " in ea.
Nu e nevoie.Si mai ales anticonceptionalele nu se iau ca pe bomboane.Se prescriu dupa un control de catre medic.Ele fac bine dar si rau.I-ai spus si mamei tale de asta? Nu te-a certat?
Ma intelege mama.
Ok.Ai o mama foarte intelegatoare.Bravo.
Nu se intelege prea bine in intrebare ce vreti sa cumparati mai exact: pilula de a doua zi(astfel incat sa fie sigura ca nu ramane insarcinata dupa ce s-a intamplat) sau anticonceptionale pentru a fi protejati datiile viitoare.
In ambele cazuri trebuie sa consultati medicul. Nu cred ca vrei sa vezi cum prietena ta se transforma pe zi ce trece intr-o balena(sau cine stie ce altceva grav poate pati). Stiu, am fost putin cam dura, dar vreau sa intelegi ca fara consultul unui medic si fara analize o sa ii mearga rau.
PS: Pilula de a doua zi se ia de maxim doua ori pe an.
Nu lua ma anticonceptionale mah! Pt mai multe nelmuriri citeste intrebarile mele.Alea trebuie luate in prima zi de ciclu, depinde ce fel de anticonceptionale, ca sunt cu intrerupere si fara intrerupere.Nu iti strica prietena pentru asta! Data viitoate o faceti tot cu prezervativ si gata si mereu cu prezervativ.Mai sunteti foarte inculti!
Si plus de ce ati luat anticonceptionale asa de capu vostru? trebuia sa consultati un medic si el va dadea ce tip de anticonceptionale sa luati.
Nu am luat inca nimic. asa a spus mama, sa iau pentru orce eventualitate.
beausingurlamasamea întreabă: