| eu1893 a întrebat:

Hello TPU. Sunt intr-o situatie tragi-comica laughing. Prietena mea are o sora geamana careia de asemenea ii place de mine. Si m-am intalnit si cu ea crezand ca e prietena mea. Cum ne plimbam asa pe strada (tinandu-ne de mana, etc) ne intalnim cu prietena mea. Practic, eu am iesit cu sora sa, fara ca eu sa-mi dau seama. Mentionez ca eram la inceputul relatiei. A cam iesit urat, iar fata nu vrea sa mai vb cu mine. Nici la tel nu rasp nici la sms.... Am incercat sa-i explic, dar nici nu a vrut sa ma asculte laughing Stiu ca e funny, dar va rog un sfat

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Inseamna ca sunt ca doua picaturi de apa....si daca nu vrea sa mai vorbeasca cu tine nu stiu de ce iti faci probleme, doar o ai pe sora sa[poate e mai compatibila cu tine decat ea]

| a răspuns:

laughing Buna! Poi povestea ta e foarte amuzanta rolling on the floor! Ti-as da ca sfat sa insisti s-o suni, sa dai de ea, sa o coplesesti cu cuvinte frumoase in fata intregii lumi (asa dovedesti ca iti pasa) si cu cadouri (nu neaparat scumpe; o floare, o bratara, etc) si sa tot stai in preajma ei, poate va imprieteniti si veti ajunge iar la o relatie. Si legat de sora ei, ar trebui sa o pui de fata cu 'iubita' ta si sa o obligi (politicos) sa recunoasca ca nu e nimic intre voi (adevaru'; adica ca te-a mintit dandu-se drept sora sa). Sigur o sa inceapa sa te creada. Dar gandeste-te putin si la ea, la sentimentele ei, poate fata e distrusa, poti sa stii?! Oricum, concluzia: nu renunta!winkingai grija si BAFTA :*

| spekeps44 a răspuns:

Sa vorbesti cu sora ei ca sa vorbeasca cu ea. Sunt gemene si foarte apropiate.

| EllyMelly a răspuns:

Uxxx. foarte buna fazabig grin. Poti incerca un lucru, doar daca stii adresa unde locuieste. Un buchet mare de flori si niste cuvinte frumoase spuse ei, cred ca ar rezolva situatia. Asa ai avea si posibilitatea sa ii explici totul. Doar ca ai grija sa nu le incurci din noubig grin. Bafta!