| aaaandreea08 a întrebat:

Hello TPU! Sunt noua pe aici si am si eu o nelamurire. Este vorba de un coleg de-al meu. Chestia este ca se poarta diferit cu mine. Si nu face niste lucruri prea dragastoase,desii toata clasa spune ca "e chimie intre noi" laughing Mereu se ia de mine,mici jigniri,ma ia de mana,ma ciupeste(au ramas chiar si vanatai),se apropie mereu de mine(nu stiu cum sa ma exprim aici),si multe alte chestii,sper ca intelegeti voi si pur si simplu se poarta ciudat,si nu neaparat frumos. Cum am spus,se poarta total diferit cu mine decat cu restul colegelor. Intrebarea mea este daca ma place,ma uraste,ma iubeste, nu ma suporta, etc?! laughing FUNDA raspunsului care va reusii sa ma lamureasca in totalitate big grin :*

5 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

El te place, sunteti adolescenti amandoi presupun si el asa isi arata afectiunea la varsta lui.

| cristimihailov a răspuns:

Te place ciudatul...

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te place, dar presupun că e doar un plod de 10 ani şi nu ştie să o arate.
Cam aşa se manifestă "dragostea" la vârsta asta.
Se va potoli dacă discuţi cu el despre asta, sau dacă îi dai câteva educative după ceafă.

| MiruD a răspuns:

Probabil e la varsta la care isi arata simpatia prin tachinari. Dar nu am mai auzit pana acum sa iti placa de cineva si sa ii arati prin jigniri si vanatai. Sau poate nu te place si vrea sa isi bata joc de tine. Nu imi pot da seama ce e in capul lui si de ce are comportamentul asta fata de tine. Nu ai discutat nicioadata cu el despre chestia asta? Ar fi bine sa o faci, si daca vezi ca nu termina, si te raneste, ignora-l. Ai mare grija.