| vanessa98 a întrebat:

Hello TPU.
treaba sta in felul urmator: am fost o saptamana la mare cu 6 fete si in tren (in compartimentul urmator) a fost un grup putin mai galagiosi. la inceput ne-am cam certat pentru ca atunci cand ascultam noi muzica ei ne imitau si faceau figuri din astea iar cand am ajuns in statiune am constatat ca stam in camere alaturate.
in grupul celalalt era un baiat mega dragut de care imi cam place si i-am dat nr de tel si chiar daca eram la 5 metrii unul de altul ma suna.
intrebarea este urmatoare: credeti ca ma place? (iar daca va intrebati daca tinem legatura sa stiti ca inca vb)
dau funda celui mai folositor raspuns

7 răspunsuri:
| TroolGheoerghe a răspuns:

E posibil sa te placa, dar daca are deja prietena slabe sanse.

| VadTot a răspuns:

Scuza ma ca ti zic dar cred ca esti extrem de naiva! Normal ca te place" pentru ca altfel nu ti mai cerea nr de telefon! Dar te sfatuiesc sa ai grija! ok? Deci mare grija cata incredere poti sa pui intr o astfel de abordare! Acum sscuza ma ca te intreb dar sa nu te superi da? te rog mult sa nu te superi! Daca majoritatea care si tu i ai placea si ti ar cerea nr.de telefon le ai da la toti? Cred ca si el se intreaba aceleasi lucru Oare il placi de i ai dat nr.de telefonlaughing)

| vanessa98 explică (pentru VadTot):

Dar stie ca-l plac pentru ca ne-am jucat addv si provocare si o prietena m-a provocat sa zic dee cine imi place

| VadTot a răspuns (pentru vanessa98):

Ok Dragoste la prima vedere dar totusi, te sfatuiesc sa ai grija.ok? locuiti in acelasi oras?

| vanessa98 explică (pentru VadTot):

Da locuin in acelasi oras

| surprizadeciocolata a răspuns:

Daca nu transformi aceasta intamplare in tr-o relatie de prietenie macar, se poate sa ramai doar o amintire de la mare..deci daca iti place tipul treci la actiune, invita-l sa iesiti undeva si incearca sa incepeti o relatie.

| vanessa98 explică (pentru surprizadeciocolata):

Pai suntem prieteni, pastram legatura si chiar ieri l-am sunat si chiar daca era cu niste prieteni asi era o galagie infernala acolo a iesit afara sa vb cu mine