| YourSweetAngel a întrebat:

Hello TPU!
uitati care e treaba
acum pe la inceputul lunii niste baieti de a opta, doi gemeni tot imi spuneau ca la verisorul lor le plk de mine[eu sun a 6 a] si bla bla bla
in fine pana la urma m-am combinat cu el in data de 10 oct
prima saptamana totul o fost absolut miricfi, in pauze statea cu mine ma tinea in brate ma saruta tot timpul venea dupa mine pana aproape de casa ca sa mergem impreuna chiar dc el sta la o distanta enorma venea cu autobuzul scolii la scoala si dupa venea direc inspre mine era un scump imi trimitea mesaje, mi-a facut cadou un trandafir superb si mia demonstar ca tine la mine enorm si am ajuns si eu sa il iubesc
a doua saptamana nu stiu da ceva parca s-a schimbat nu mo mai trm mesaje nu ma mai lua in brate era mai distant un pic si pe la sfarsitul saptamana eram cu bff mea si i-am zis ca as vrea sa ma dsp de el si atunci ea lo sunat si eu spus ca vr sa ne desp, el mo intr si iop i-am spus ca e adev si dupa am aflat ca el de fapt o avut in saptamana aia problema in fam si de aia so comp mai ciudfat
sambata am mers in excursie si am fost ff deprimata, el nu o vnt da or vnt verisorii lui, am stat in auto cu unu din ei si tot ne daeam unu la altu eu si fetele ne dadeam la el ca sa se dsp de iubita lui pe care toata lumea o detesta si celalalt geaman e cel mai bun pr a lu fostul si eu spus la tel ca nu stiu si bla bla bla...tot atunci pr mele lor subat si or vb cu el sa ne impacam dupa am vb eu cu el si mai ca inecpeam sa plang si pana la urma ne-am impacat
luni iar ne-am certat pentru ca verisoru carei pr bun cu el eu zis ca eu l-am inselat cu fostul meu si el lo crezut
atunci nu stiu ce so inmplat da m-am cuplat cu verisoru lui celalalt care so dsp de iubita dupa ma dep de le pentru ca sor impacat iar si nu stiu cum ieri mo sunat fostul si nu stiu ce am vb de mine de el si mo intr de verisoru si tunci i-am zis ca m-am dsp de el ca cu nci unul nu o fost ca si cu el ca pe el l-am iubirt cel mai mult si pana la urma am zis ca vr sa ne impacam si o zis ca nu stiu c imi zce azi
azi am vb cu el si o zis ca nu stiu ca crede ca nu da eu l-am vazut in pauz aca altele se tot dadeau la el
si pana la urma ideea iii ca nu stiu ce sa mai fac
eu il iubesc si as vrea sa ne impacam dar el nu vrea si nu stiu cum sa-l fac sa nul mai asclte pe varuso care nu vrea sa fim noi acum impreuna ca el zice ca eu mi-am batut joc de el dar eu l-am iubit si mopr de dorul lui chiar il iubesc
va rog spuneti-mi cum pot sa il fac sa ma ierte si sa fim din nou impreuna
incerc cat mai multe rasp si rasp care o mers dau funda!
va rog sunt disperata nu mai pot astepta o zi in care sa nu leg la el in brate si sal sarut
cat ma repede
multumesc ca ati avut rabdare sa cititi

7 răspunsuri:
| Mitsuri10 a răspuns:

Incearca sa vb cu el si sai explici toata situatia! daca te va intelege bine, daca nu mai incearca::!

| nustiunustiu a răspuns:

Am citit numai pana la jumate pentru ca incepeam sa nu mai inteleg nimic.

| YourSweetAngel explică (pentru nustiunustiu):

Din cauza ortografiei proastebig grin?
dc nu adev ii ca ii complicat pentru ca ii ff incalcita situatia

| Miza a răspuns:

Stii ceva? Uite ce iti recomand eu: cauta cel mai ascutit cutit din casa sau i'a o franghie teapana de la taicatu' si taieti venele principale sau spanzura'te in pod sau sub pat de arcuri. si zi'mi ziua urmatoare cum a fost laughing succes. pa si bafta. sa nu uiti sa'mi povesteti cum a fost! Pa big grin

| YourSweetAngel explică (pentru Miza):

Auzi ma...dc ai chef de mistouri du-te la T/A ca poate acolo esti copnsiderat amuzatn si nu cretin si badaran! mars...jet

| Miza a răspuns (pentru YourSweetAngel):

Ba cretin esti tu copil copac. 1) Daca este handicapat/a iti dai seama ca nu's baiat da ma rog daca esti copac cum sa-ti dai seama rolling eyes 2)Ce mm comentezi nu vezi ce intrebari stupide pui cine dracu crezi ca te crede? Scrii jumate de testament fara nici un inteles. si plus mai esti si analfabet/a. 3) Mars ii zici la mata si 4) Jet iti zic eu tiewinking

| YourSweetAngel explică (pentru Miza):

`tutsi natia de dobitoacA, ma facim pe mine analfabeta
dc aiveai ceva creier intelegeai ce am scris da nah, m-am grabit...LOL... date draq si punct.n`am chef sa ma cert cu curvele de pe TPU
mars si jet
sa vezi ca tis adresate tie:*