Stiu cum e scumpa mea. Am trecut si eu printr`o situatie asemanatoare.
Parerea mea este sa uiti de el. Stiu ca pare impoisbil dar... cine se crede el? cu ce drept te face sa suferi?
invata sa te respectzi intai pe tine insutzi.
E doar un baiat...
Tu poti si fara el . Esti fata. Fetele stiu sa lupte
Pai ori are pe alta, ori chiar intr-adevar nu are timp. Poate va veni ziua cind totul va fi cum in prima luna. Nu te descuraja, speranta moare ultima. Succes
Aw.Totul imi suna foarte bine pana ai spus ca e cu 7 ani mai mare.In primul rand, relatiile la distanta nu dureaza.Dar.nu te-ai gandit ca e cam prea mare pentru tine? Presupun ca acel "97" din numele tau este anul in care te-ai nascut.Deci ai aproximativ 14 ani.Si el are 21. Te rog, dar te rog raspunde-mi si spune-mi ca nu ai facut sex sau altceva.Esti prea mica si organismul se dezvolta abia la 17-18 ani.Nu e bine.Stiu vorba "dragostea nu are varsta" insa cand e vorba de o diferenta asa de mare nu prea merge treaba.el sigur profita de tine,si nu ii prea pasa de nimic(dupa cum ai spus si tu,nu se tine de cuvant).Imi dau seama ca esti o fata deosebita dar la varsta asta esti usor influentabila.Te rog din suflet sa gasesti un baiat de varsta ta, care sa te respecte si sa te iubeasca cum trebuie.
Inca o data te rog, spune-mi daca ai facut sex cu el. daca da inseamna ca e un nenorocit.
Buna,tu te-ai indragostiti mult prea mult de el si ai patit exact ca mine vrei sa il vezi in permanenta sau macar sa vb dar uneori chiar nu se poate, poate fi din cauza locului de munca care probabil ii ocupa foarte mult timp, sau vrea sa iti dea de inteles ca nu vrea sa iti dea de inteles ca nu vrea sa va mai intalniti chiar in fiecare zi deoarece poate vrea sa iasa si el cu amici sau poate are pe altcineva dar singura varianta de a afla adevarul este sa porti o conversatie serioasa cu el si sa il intrebi exact ce se intmapla iar de gravitatea situatie vei sti sa iei o decizie iar daca o tine tot asa sfatul meu este sa iti gasesti pe altcineva si mai apropiat de varsta ta pentru ca asa ati putea avea activitati impreuna si vei sti mai bine ce e in gandu lui daca e apropiat de varsta ta mult succes si poarte discutia cat mai repede pentru a nu fi prea tarziu
Si ce sa zic.ce loc de munca, e arbitru la FRF are 1-2 arbitraje pe saptamana. poate cateodata nu are niciun arbitraj saptamani...ma rog... ultima lui scuza ca sa nu ne putem intalni a fost k are piciorul in ghips si nu poate merge.ca ra.hat.nu am putut verifica asta
Alexutsa iti mai spun odata.Trebuie sa intelegi ca un baiat cu 7 ani mai mare ca tine, nu te iubeste cu adevarat.Doar profita de tine pentru sex.Si serios ca nu e bine.Nu pe asta ar trebui sa se bazeze o relatie.Doar spune-mi ca-ti vei gasi pe cineva de varsta ta si il vei uita pe tipu ala de 21 de ani.Nu merita
Iar daca vrei sa discutam mai multe despre problema ta atunci imi poti lasa adresa ta de mail pe privat
Sfatul meu e sa il lasi sa nu il mai deranjezi dupa cum ai scris tu concluzia este ca el te evita si te crede disperata dupa el, fi indiferenta fata de el sti ca indiferenta doare cel mai tare, dar ar fi bine in acest timp sa petreci timpul cu alta persoana
Cand o sa intelegeti ca niciodata ca voi fetele nu o sa aveti timpuri fericite cu baieti mai mari decat voi? Pentru ei totul e vorba de numai sex! Si uneori se ajung la cazuri extreme, am avut prietene crede-ma