La 17 ani A fost luna trecuta. L-am "obtinut" iesind cu prietenul meu in oras. A fost frumos
.
Sunt baiat, la 10 si totul a venit de la sine ) eram pe o banca si iti dai seama... nu trebuie sa stabilesti asta sau whatever.
Pe la 14 ani. Mi-a fost "furat" de prietenul meu de atunci. A fost spontan, fara frici si emotii.
A venit de la sine.
La 14 spre 15 ani vara trecută Eram cu 3 prietene la mare și la hotel am întâlnit un băiat suuper
Eram frumos,amuzant,drăguț
Am discutat,am vorbit iar într-o zi când nu erau prietenele mele prin preajmă mi-a spus că sunt o persoană minunată s-a îndrăgostit de mine, că mă iubește și dacă vreau să fim împreună
M-am bucurat enorm și am spus "da" pentru că și eu îl iubeam pe el... apoi s-a întamplat momentul=SĂRUTUL!
a fost ceva unic,special,minunat ce nu am să uit niciodată.Le-am spus prietenlor mele care au fost bucuroase pentru. mine.În următoarele seri ne țineam de mână,ne plimbam singuri pe plajă, îmi făcea complimente și ne sărutaam
Din păcate eram din orașe depărtate
Ne-am dat unu altuia facebook-ul, numărul de telefon, mess-ul și skype-ul pentru a putea ține legătura și după vacanță
A fost așa trist când a trebuit să plecăm
. Ne-am mai întalnit într-un wekeend, el a venit la mine-n oraș a stat 3 zile și cum tocmai ce trecuse ziua mea de 15 ani mi-a dăruit un lănțișor ca să-mi amintească de el
Dar apoi nu ne-am mai întâlnit, iar într-o zi pe mi-a spus că vrea să pună capăt relației
Deși mă iubea foarte mult și ținea la mine nu poate duce o relație în care abia ne întalnim de 2-3 ori/an și în rest doar facebook, tel și skype. Avea dreptate așa că am zis să ne vedem fiecare de a lui.Am fost foarte supărată aș fi vrut să mă mut la el în oraș doar pentru. a fi împreună. Apoi peste aproximativ 2 săptămâni am văzut pe facebook-ul lui ca status "Într-o relație" cu o anumită fată.Am început să plâng pentru că deși eram despărțiți încă-l mai iubeam și deși știam că relația noastră nu putea să reziste eram puțin geloasă pe fata respectivă. De atunci nu prea vorbim decât foarte rar pe mess. Încă mai am lănțișorul de la el și de fiecare dată când îl privesc zâmbesc și-mi amintesc de momentele frumoase petrecute împreună la mare,de cum ne țineam de mână, de primul sărut, de cum ne plimbam seara pe plajă
dar mă întristez când imi aduc aminte de momentul în care ne-am despărțit, de cum am vazut că are altcineva
Dar asta e, viața merge mai departe
Oricum acest sărut și această vacanță nu va fi uitată niciodată de mine