Fata nu stiu ce sa iti spun, dar trebuie sa constientizezi ca nu e bine ce ai facut si ce faci nici atat! Cum adica, daca te culci cu el gata se impaca cu tine nu? Pai ce e asta? Nu ti se pare ca profita? Tu il iubesti, dar in sufletul tau sti ca sentimentul nu e reciproc! Tu trebuia sa fi tare de la inceput.Si sa nu te lasi asa usor. Baiatul a obtinut ce a vrut si gata, te-a mai tinut unpic sa nu bata la ochi si apoi si-a vazut de viata lui! Eu daca as fi in locul tau m-as duce la el sa vorbim. Fi tu aia smechera, nu-l lasa pe el sa isi bata joc. Bate-ti si tu putin. Intalneste-te cu el undeva si intra tare in el fi mai ambitioasa! El a jucat bine, ti-a sucit mintile si gata atat i-a trebuit. Doamne deci le-as rupe capatana la astia! Iti mai spun ceva, nu te mai lua dupa prieteni! Niciodata! De ce oare iti spune "prietena " ta sa te culci cu el? De hoata ce e. sa aiba dupa aceea ce sa dea zvon. Nu mai fi naiva! Nu mai avea incredere! In ziua de azi fiecare este pentru el, sti vorba aia ochi pentru ochi si dinte pentru dinte! Nu te mai lasa influentata! Trebuie sa faci asa cum iti dicteaza inimioara, dar mai trebuie sa gandesti si cu capul in anumite situatii cum ar fi asta! Bafta multa si baga la cap ce ti-am spus! ca nu te invat de rau, :*
Marea ta greseala e ca te-ai culcat prea repede cu el. asta nu e iubire. repeta-ti timp de 1-2 saptamani ca nu il iubesti si ca nu il mai vrei si nu o sa-ti mai pese asa tare.
Nu.de fapt eu am vrut sa ii arat ca il iubesc si ca sa ii fac chestia asta drept cadou dar...