| Flory_2430 a întrebat:

Hello TPUlove struck am si eu o intrebare...hee hee
treaba sta in felul urmator... un amic care a terminat cls a12a a inceput sa imi placa si de la un timp vb cu el foarte des, ieri l-am rugat sa vina astazi la festivitatea de incheiere doar daca poate sau vrea si totusi a venithappy... el are prietena, dar nu stiu el mi-a spus ca nu este comunicare intre ei 2 si as vrea sa ii arat in vara asta ca eu sunt mai potrivita decat actuala prietena, ea e cam. uratica, la fata arata de 40 de ani maxim, iar la corp. e slaba rau gen nu are forme.plz ajutati-ma chiar imi place f mult de el si as vrea sa fiu cu el asta e planul meu pentru vara asta. sfaturi, modalitati prin care pot sa ii arat ca sunt mai potrivita decat actuala. m-am gandit sa il mai chem la o plimbare prin parc, la suc, faza e ca el mi-a zis ca vrea sa imi gateasca deoarece stie sa faca mancare chinezeasca, stie medicina chinezeasca.Cand eram la scoala aman2 se tot uita dupa mine si eu la fel doar din priviri.Acum el mi-a zis ca vrea sa ma cheme la el sa imi gateasca, ma gandeam ca poate asa as putea sa ma apropii mai mult de el ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Baby a răspuns:

@ IQOnly : scrie aman2. nu amantlaughing))

Cat despre intrebarea ta, uite cum as face eu :
Deci in primul rand acum ca a inceput vara as iesi prima data intr-un loc public cu el, nu m-as duce la el acasa direct. Asa ca poti sa faci prima intalnire, sa-i zicem asa, la cinema, sau o plimbare in parc, sau mergeti la strand, sau la o petrecere, in club, la un bar, la un restaurant, la muzeu, la o galerie de arta. Sunt foarte multe posibilitati. De asemenea nu te arunca imediat in bratele lui. Comporta-te cu el ca si cu un prieten si nu ii arata ca esti topita dupa el ( daca esti ). Daca incearca sa te sarute de noapte buna refuza-l si spune-i ca nu vrei sa grabesti lucrurile. A doua intalnire poate sa fie ceva mai privata dar tot ca niste prieteni. eventual poti sa il chemi la tine la un film, sa mancati popcorn si sa discutati ce v-a placut si ce nu la film, sa fiti ca doi prieteni. Ptr ca prima conditie intr-o relatie este sa fiti prieteni, normal. Nu-l lasa nici acum sa te sarute. Asta o sa il faca sa vrea mai mult, si a treia intalnire o sa fie initiativa lui. De data asta poti sa mergi la el, sa iti gateasca, etc dar trebuie sa il intrebi daca mai e cu tipa respectiva si sa ii spui clar ca tu nu vrei sa fi cea care le distruge relatia si ca pana nu se despart nu poate fi nimic intre voi 2. nu risca sa faci ceva cu el, chiar daca e un simplu sarut, cand inca e cu aia pentru ca s-ar putea dupa sa ramana cu ea si tu sa ramai cu buza umflata. Deci, daca s-a despartit de ea, poti sa il saruti. Eu iti zic sa nu faci nimic mai mult, chiar daca o sa crezi ca suna copilareste. Asteapta sa il mai cunosti, si lasa sa treaca cateva luni ca sa treceti la mai multe pentru ca daca nu o sa creada ca esti o fata usoara, n-o sa aiba respect fata de tine si o sa te si paraseasca imed dupa ce se intampla toata chestia...
Iti doresc mult succes, si o vara faina!

5 răspunsuri:
| IQOnly a răspuns:

Stop.Amant? Adica tu mai esti cu unul sau cum?

| Flory_2430 explică:

Nulaughing deci, sa iti spun mai pe larg...eu cand am intrat la liceu l-am cunoscut pe acest baiat alex...si de la inceputul liceului ne priveam continuu dar nu ne spuneam nimic.el zilele trecute ma invitat la el,dar are prietena, dar nu e genul lui deloc, si as vrea sa il cuceresc sa fiu mai apropiata de el

| Flory_2430 explică:

Si cand eram la scoala eu cu alex ne tot uitam unu dupa altu

| Flory_2430 explică:

Baby multumesc f mult pentru sfaturikiss o sa tin conthappylove struck

| Baby a răspuns:

Si eu multumesc pentru funda. Ma bucur ca te-am putut ajuta. Daca e ceva imi poti da un mesaj privat si iti las idul meu si mai vorbim, daca vrei sa te mai ajut. Mult succes cu baiatul in cauza. Te pup :*