| me_5879 a întrebat:

Hello tuturor big hug . ati avut vreo relatie mai serioasa? daca da plz povestitihee hee funditza celei mai frumoase :*

6 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Da, prima relaţie şi actuala.
Prima relaţie am avut-o în urmă cu 6 ani şi a durat un an şi 8 luni. S-a terminat din cauza geografiei (plecând departe de România) şi într-un mod brusc şi cu multe semne de întrebare. Azi ne-am văzut, mâine era cu tot cu familie în avion. Eu aflând ultimul şi nemai auzind de ea de-atunci. Nu detaliez suplimentar.
În cea de-acum, avem un an şi ceva împreună.
Ne-am cunoscut la o colegă de facultate de-a mea şi cunoştinţă comună. Eu mersesem la ea să iau nişte cursuri la care eu chiulisem iar ea venise să ia nişte chei.
Am ajuns destul de repede împreună şi totul a mers impecabil şi de la sine.
Iar din toamna asta ne-am mutat împreună pentru că niciunul dintre noi nu mai suporta căminele studenţeşti iar acum avem libertate totală şi independenţă în adevăratul sens al cuvântului.
Nu sunt de acord cu anonimul care spune că "cine nu se ceartă, nu se iubeşte". Eu cu iubita mea am avut cel mult discuţii în contradictoriu dar niciodată nu ne-am certat. Ca de altfel nici cu prima prietenă.
Certurile aduc venin în relaţie, după părerea mea iar maturitatea evită certurile.
Am stat şi noi departe cât am mai fost eu pe la muncă sau ea prin delegaţii dar cu răbdare şi cu vrere, faci din aguridă miere.
Ne potrivim la multe aspecte şi, mai ales, suntem foarte maturi şi n-a existat şi nici nu cred c-or să existe la noi gelozii de vreun fel (amândoi investim energia a nu-i da celuilalt motive să înşele decât să investim în gelozii).
Unii se miră că după numai un an ne-am mutat împreună dar personal nu mi se pare că ne-am grăbit într-un fel sau că am greşit cumva.
De când ne-am mutat împreună, sunt mai fericit ca niciodată şi nu-s eu genul care să mai vrea să plece când dă de bine happy.
Singurele probleme pe care le-am avut au fost cu banii (e cheltuială masivă să stai la bloc în chirie într-un oraş mare) dar până şi greutăţile sunt mai line când le suporţi în doi.
Numai bine.

| alexandra21_3435 a răspuns:

Am avut 2 relatii. un ade 1 an si 8 luni, si una de 3 ani si jumatate in cea care sunt acum. nu stiu care sa iti zic ca e frumoasa, pentru mine sincer amundoua au fost caci au fost diferite. prima a fost prima mea relatie cu un baiat mai mare cu 2 ani. primul meu act sexual...primul sentiment ca e al meu.acum sunt intr-o relatie cu un baiat de 3 ani jumatate el are 35 de ani eu 21. poate o sa ti se pare cuidat dar nu e. cateodata si eu stau si ma gandesc dar nu e deloc. in bratele lui am ajuns cand m-am despartit de primulhappy ma certam mereu cu primul. din mai multe motive.cu toate ca amandoi simteam ca ne iubim. dar ruptura sa petrecut. sunt implinita cu acest baiat, pot zice ca e tot ce am dorit, doar ca nu e tandru cum mi-am dorit eu.

| lola a răspuns:

Da, amhappy In ianuarie avem 3 ani.Ne-am "descoperit" in clasa a 9a si din sem 2 suntem tot impreunasmug[acum suntem a 12a]La inceput era mai ciudat ca ne vedeam zilnic si etc apoi a devenit si mai ciudat cand s au amestecat clasele si am ajuns in aceeasi bancalaughing
Momentan suntem foarte ok si cred ca asa o sa fim si de acum in colobig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Heloohappy da am o relatie cu un tip de 1 an si 9 luni :X Ne intelegem super.Suntem in acelasi liceu si ne place sa ne petrec foarte mult timpul unul in compania celuilalt.Ne alintam si ne distram ca si doi copii love struck.Ne iubim foarte mult si cred ca este cel mai frumos lucru sa ai langa tine o persoana care sa te iubeasca asa mult si sa iti si dovedeasca ca esti cea mai importanta persoana pentru el :X:X:X.Baftaaa happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt cu prietenu meu d 6 ani d zile. si cred ca cel mai important este chiar daca faci acelasi lucru in fiecare zi sa il faci diferit d fiecare data. sa nu apara monotonia.noi ne iubim ff mult. urmeaza sa ne casatorim intr-un an big grin.comunicam foarte mult si asta conteaza. orice problema avem despicam firu in mi d bucati pona ajungem la un numitor comun. suntem seriosi si maturi in problemele noastre dar copii d multe ori.toata lumea ne zice ca avem o varsta ca sa ne asezam la casa noastra etc dar eu zic ca asta da culoarea relatiei.plimbari d nebuni joaca rasete nebuni.noua ne palace sa spunem ca formam un intreg nebun si veseltongue
binenteles ca nu a fost tot asa ne si certam dart cine nu se cearta nu se iubeste am stat si departe unu d altu din cauza locului d munca dar am avut incredere rabdare.
doar prin intelegere si compromisuri poti fi fericit.
va doresc la toti sa fiti fericiti
iubiti-va mult ca pana la urma cu asta ramaneti.cu linistea si bucuria sufleteasca, cu implinirile si amintirile frumoase.bogatiile nu le luati cu voi. dincolotongue

| Lory_1130 a răspuns:

Buna.Am avut o relatie cu un tip aproape 3 luni de zile. dar in aceste 3 luni de zile a fost foarte frumos.ne vedeam tot timpul, ne vorbeam frumos, ne iubeam, a fost frumos, pacat ca nu il mai am langa minesad