Am avut aproximativ aceias problema cu a ta doar ca la mine eu am plecat.
Ai stat cativa ani cu omul acela si ai tot vrut ca el sa se schimbe, te-ai obisnuit cu el si asta nu prea ai cum sa schimbi. Iubire nu trece peste noapte.
Acuma esti preocupata de el pentru ca ai in tine un strop de gelozie si mai ales daca vezi ca cu ea se comporta mai bine decat cu tine.Si fostul meu cand si-a facut o relatie m-a sunat sa imi spuna cat este de fericit si etc, poze pe Facebook si ma macinat doar exista o chestie ce te poate scoate din starea asta.Tu il cunosti, sti cum e si cum se va manifesta asa ca nu ar trebui sa te mai necajesti pentru ca nu va dura mult pana sa se comporte si cu ea ca si cu tine, in fond ati fost peste 5 ani impreuna si nu si-a revizuit comportamentul.Ce te face sa crezi ca acum pentru o relatie noua va face un sacrificiu sau se va schimba?
Nu te mai gandi la el si lasa-l in urma, nu te va face mai fericita si nimic nu se va schimba daca te vei intoarce.
Buna! Practic, și eu am plecat, doar ca l am întrebat înainte timp de cateva luni dacă vrea sa plec sau sa încerce ceva sa salvam relația, iar el intr-un final sa plec. Apoi ma voia înapoi, clasic. Clar susțin ca nu am de ce sa ma întorc, doar ca ma simteam ciudat pentru ca nu înțeleg de ce ma mai preocupa ce face el, mai ales fiind conștientă ca nu ma merita. Multumesc pentru răspuns!
Se intampla chestia asta pentru ca ai stat ani de zile cu omu ala.
Si eu am avut o data o discutie cu fostul si exact asta vorbeam.Ca avem o urma de gelozie sa ne vedem cu altcineva unul pe altul in conditiile in care am fost impreuna eu a lui si el a meu doar.Asta se intampla da trece in timp, mai ales daca o sa vezi ca au certuri, neantelegeri
Stai liniștită că lupul își schimbă părul dar nu și năravul.
Relația lui e încă proaspătă, dar dacă obișnuia să se poarte urât cu tine, la fel se va purta și cu noua parteneră ceva mai târziu.
E clar că nu-l mai vrei înapoi.
Îl urmărești pentru că ești doar curioasă și te intrigă de ce cu tine se purta urât iar cu actuala se poartă altfel.
Când va trece suficient timp iar relația lor se va învechi el va reveni fără nici un dubiu la ceea ce știe să facă. Adică să fie bădăran.
Faptul că doar te uiți ce postează chiar nu e nici o problemă atâta timp cât chestia asta nu-ți dă alte gânduri mai ciudate. Te vei plictisi la un moment dat.
Intr adevăr. Doar ca tot ma uit și chiar începusem sa cred ca am o problema si nu mi pot reface viața pentru ca ma tot uit in trecut. Efectiv simt nevoia sa ma uit sa vad ce face, deși înainte timp de un an nu ma uitam zi de zi, ci o data la doua săptămâni din propria curiozitate, dar acum ma macină chestia ca e mult mai fericit decât era cu mine. Deși eu tot timpul am tras de el sa salvez relația și efectiv el nu ma baga in seama. Sunt perfect conștientă ca nu am pentru cine, începusem sa Ma simt ciudat pentru ca fac asta! Multumesc pentru răspuns.
Nu te ajuta cu minic sfaturile si mult mai putin sfaturile unui psiholog,si ei urasc si ei iubesc,sufera si plang. Incearca doar sa faci ceea ce simti,daca esti curioasa sa vezi ceea ce face,te poti uita,daca esti geloasa pentru ceea ce face,lasa-te consumata de focul geloziei,traieste intens ceea ce simti,urmareste-l, sufera, plangi, nu te impiedica sa faci asta, chiar daca o vei face zi de zi.Sunt lucururi pentru care nu exista medicamente,leacuri,doar tu singurica poti iesi din asta. Simti ca il iubesti,atunci iubeste-l in liniste si taci,scrie undeva pe un caiet ceea ce simti, ce traiesti, ce gandesti, ce-ti doresti, consuma-ti focul patimii.Lasa timpul sa treaca, si incearca sa intelegi ca si cele mai mari iubiri ale lumii au devenit candva cenusa.Nu conteaza ce face acum pentru EA, a contat ce-a facut pentru tine., te-a multumit? nu! si atunci ce te mai intereseaza?