| Sol27 a întrebat:

Hello tuturor vreau sa imi dati un sfat va rogsad
Acum o luna m-am impacat cu fostul meu prieten(cu care am avut o relatie de un an si de care ma despartisem acum un an)la inceput totul mi se parea minunat pentru ca desi a trecut un an eu inca il iubeam se poarta frumos si se vede ca relatia noastra e mult mai matura insa are zile in care nu ma suna deloc, adica nu da nici un semn de viata si cand il intreb ce e cu el imi raspunde simplu cu zambetul pe buze "nimic"ce sa fac?:-

Răspuns Câştigător
| ruxy333 a răspuns:

Poate are zile cum avem cu toti mai rele, mai suparatoare, sau are o stare de melancolie.Invata`l sa fie deschis cand vorbeste cu tine. Spune-i ca tie poate sa iti zica lucrurile de la banal la complicat! Ajuta`l cum poti tu mai bine sa prinda incredere si sa iti mai zicabig grin! Posibil ar fi sa il plictisesti cateodata adica sa fi acceasi mereu...Surprinde`l mereu cu ceva nou ca in relatia voastra sa fie mai multa viatalove struck.Si nu cred ca te inseala ar fi o posibilitate dar zic eu foarte redusa depinde si de iubirea pe care simti ca ti`o poarta! Sper ca te-am ajutat cu ceva si nu te-am suparat.Totul depinde de tine acum.Bafta.Sa fiti fericiti si sa va iubiti mereu puternic mereulove struck.

2 răspunsuri:
| justfreelove a răspuns:

Wake up girl! Omu are nevoie de libertate. Te-a mancat in cur sa vrei o relatie cu fostul. E logic ca e matura.--stii tu rutina alea alea. Daca vrei unu care sa te rupa in figuri, pasional, sa te sune din doua indoua minute, sa te sarute pana te uzi si nu in ultimul rand sa te faca sa roshesti atunci cand il vezi. atunci trebuia sa cauti o noua cucerire. In general sa te intorci la cineva cu care ai mai fost e decizia cea mai banala. daca crezi in dragoste si baiatu perfect e acolo pentru tine, cum vrei sa il descoperi daca stai langa aceeasi persoana cu care ai mai fost? si ps: E posibil sa te insele sau sa se joace warcraft laughing))

| justfreelove a răspuns:

Wake up girl! Omu are nevoie de libertate. Te-a mancat in cur sa vrei o relatie cu fostul. E logic ca e matura...stii tu rutina alea alea. Daca vrei unu care sa te rupa in figuri, pasional, sa te sune din doua indoua minute, sa te sarute pana te uzi si nu in ultimul rand sa te faca sa roshesti atunci cand il vezi. atunci trebuia sa cauti o noua cucerire. In general sa te intorci la cineva cu care ai mai fost e decizia cea mai banala. daca crezi in dragoste si baiatu perfect e acolo pentru tine, cum vrei sa il descoperi daca stai langa aceeasi persoana cu care ai mai fost? si ps: E posibil sa te insele sau sa se joace warcraft laughing))