Schimba iubitul, ca asta ori nu are un organ mare cu care sa te satisfaca, ori nu are habar de sex.
Te masturbezi asa de des fiindca nu esti satisfacuta de barbat si cauti satisfactie in alta parte.
Nu pot avea orgasm vaginal, decât foarte rar și de aceea ma masturbez. Nu zilnic și nu de 4 ori, am zis asa ca idee ca doar asa obțin orgasm.
Orgasmul vaginal nu ai cum sa-l faci tu, daca baiatul nu are un penis mai mare si gros, care sa-ti atinga centri nervosi ai vaginului, cel putin 10-15 minute, ca sa-ti produca orgasm vaginal.
Orgasmul vaginal este 100% responsabilitatea barbatului!
Fiindcă pofta vine mâncând. Dar dacă o faci singură, fără iubit, este vânare de vânt.
Ai încercat să stai deasupra și să te și masturbezi în timp ce te miști peste iubit? Eventual folosind un (mini)vibrator?
Foarte rar obțin orgasm vaginal și de aceea ma stimulez singura. El se străduiește, dar simt ca nu merge. Asa optez pentru a ma atinge singura.
Mai încearcă și alte poziții.
El se termina repede și eu rămân în aer. Plecam. și pana ne revedem, logic ca o fac singura.
Crezi ca asta ar putea fi o cauza?
Mai depinde și cât timp faceți.
Nu vreau 4 orgasme în timpul actului și mici nu as avea energie pentru atâtea ( cred ). E posibil sa nu fie partenerul potrivit și de aceea ajung sa o fac singura. P. S. Nu o fac zilnic și rar se întâmplă să insist sa am mai multe orgasme intr- o zi, dar nu o fac mereu. Ziceam ca doar dacă insist. Mi- ar plăcea sa am cu partenerul măcar unul și bun. Am, dar mai rar. Mulțumesc frumos pentru răspunsuri!
Citește din biblie draga mea, fii o fata credincioasa iar după nu o sa mai faci
Sa știi ca e o idee buna! Atâta timp cât eu ma simt mai bine când ma masturbez decât atunci când fac sex, e posibil sa îmi placa mai mult cu o fata. Nu știu însă cum sa abordez o fata în sensul asta.
Incercarea moarte n are
Du-te la preot să te spovedești și să te împărtășești că e vai de sufletul tău! A intrat diavolul în tine și te va ține în șah până mori și o să ajungi în iad! Lasă prostiile ☦️
Masturbarea excesiva iti afectează viata sexuala. Încetează sa te masturbezi si sa faci sex mai des cu partenerul. Daca nici asta nu funcționează cauta alt partener