| CiocolataAlbaAerata a întrebat:

Hello!
vreau sa il astept pe iubitul meu cu un tort in forma de inima pe care sa scrie "bine ai venit acasa". vi se pare ca un cliseu sau e o idee buna? big grin

13 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

In dragoste nu exista clisee, asa ca orice gest care vine din suflet nu poate trece neobservat de cel ce te iubeste!

| mona a răspuns:

Mi se pare o idee buna

| darrio2007 a răspuns:

O idee foarte buna.Nu te gandi ca este un cliseu chiar daca in mod sigur au facut-o si altii. Daca va iubiti nu mai conteaza nimic.Succes si dragoste multa.

| DizzyRawrr a răspuns:

Heeiii.
Nu mi se pare un clişeu, chiar deloc. Numai că asta depinde de firea lui. Dacă este mai romantic, mai grijuliu va aprecia gestul, şi i se va părea foarte frumos.
Dacă e genul mai amuzant, care râde mult, poti să scrii în loc de " Bine ai venit acasă ", ceva amuzant, dar ai grija sa nu fie răutăcios.
Dace e genul ala de " bad boy " îţi sugerez să încerci ceva mai ţndrăzneţ.
Asta poţi să o faci în funcţie de tipul de relaţie pe care îl aveţi.
În orice caz, va fi fericit sa te revada! :3

| Danysan a răspuns:

Mi se pare Dulce si acum depinde si de felul sau. Daca e un tip Romantic o sa se bucure. Acum inca ceva.De ce trebuie sa te agiti ca e cliseu? CE dca e asa -Poat sa fie 1000 de clisee nu asta conteaza ci gestu tau. Inca ceva, nu mai ganditi asa.Ce ai vrea sa faci ca sa nu mai fie cliseu, ca mai tot e cliseu daca te gandesti.Important e sa retii ca Inima cand Iubeste nu o face dupa clieseu ci in functie de ceea ce simte.

| motan444 a răspuns:

Ia ceva sexi pe tine o sticla de vin rosu doua pahare cu picior si asteapta-l la usa cand vine asta face cat 100 de torturi happy daca nu merge si tortul la barbati dragostea trece prin stomac happy

| CiocolataAlbaAerata explică (pentru motan444):

Buna idee. numai ca circumstantele nu imi permit

| Yhugato a răspuns:

Plus tortul ar fi fost frumos o joaca sa vada ca nu ai plecat nicaieri (cu gandul)si ai ramas la fel, foarte frumoasa treaba cu tortul, ce-i drept cam demodata, dar e din suflet, deci nu se compara cu celelalte! bafta!

Răspuns utilizator avertizat
| Denisuca21 a răspuns:

E o idee buna! Ii va placea si va aprecia gestul tau!

| TudorGamer a răspuns:

O idee geniala spun eu!

| ParisulTau a răspuns:

Eu zic ca e o idee frumoasa! big grin Tot ce faci din inima se simte si e binevenit big grin

| CiocolataAlbaAerata explică (pentru ParisulTau):

Hmm,mai ales ca abia ii voi cunoaste parintii si o sa ii fac o surpriza asteptandu-l la ei acasa big grin