| Fredie a întrebat:

Hello. Vreau sa stiu ce parere aveti voi despre femeile care isi vorbesc de rau partenerii, catre amice, rude, etc. Ma refer la unele dintre femeile maritate, care au obiceiul de a se vaita catre anturajul lor, in legatura cu defectele sotului. Ex: vai dar este de o lene ingrozitoare si de o nesimtire cum nu am mai vazut, etc (in sensul de ele fac totul iar sotul sta cu burta in sus la tv sau la pc tot timpul cand e acasa) in acelasi timp spunand ca l iubesc nespus. Asadar, ce parere aveti: sunt oare acele femei niste victime sau niste eroine in casniciile lor? Eu cred ca majoritatea oamenilor cam stiu ce fac atunci cand se decid sa se casatoreasca, adica au habar cu cine isi unesc destinele happy Calitatile
si mai ales defectele intr un cuplu casatorit, eu consider ca ar trebui tinute in familie. Altfel spus, pentru acea fata clar au contat alte aspecte in clipa cand s a indragostit de acel baiat, iar caracterul sau sufletul lui, nu au fost tocmai pe primele planuri, asadar nu cumva primeste exact ceea ce a ales? La fel de ciudat mi s ar parea spre exemplu ca un barbat sa se vaite de faptul ca sotia lui nu e deloc gospodina, adica nu are habar sa gateasca, nu se sinchiseste sa aiba curatenie prin casa, samd. Sunt aspecte simple din viata, pe care in mod evident tipul nu le a luat in considerare, ci s a indragostit de acea fata pentru cu totul alte calitati. happy
Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| lia a răspuns:

Eu cred ca orice persoana are dreptul sa se planga, sa se alinte si sa spuna cui vrea problemele sentimentale. Asa cum inainte de casatorie obisnuia sa vorbeasca cu prietenele sau rudele, atat despre lucrurile care o multumeau la partener cat si despre lucrurile care o deranjau, asa se intampla si dupa.
Daca trece printr-o perioada de criza, sau simte nevoia sa vorbeasca cu cineva, de ce sa nu faca acest lucru? Daca este prietena sau face parte din familie, inseamna ca-i apropiata si a avut timp sa-i vada atat calitatile cat si defectele persoanei despre care se vorbeste.
Si, stai tu linistit ca timpul le clarifica pe toate! Daca o femeie se plange si nu o face cu motiv, in timp, persoana care a stiut sa o asculte, va intelege de fapt si de drept cum sta treaba.
Remember? Cu totii avem nevoie de sustinere, si daca aceasta nu vine de la persoana de la care ne dorim noi sa vina, parca nu are acelasi farmec. De asta se ajunge sa se vorbeasca si cu altii, chiar si atunci cand relatia este stabila.

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| stresu a răspuns:

Nu cred in vorbitul de rau al partenerului. Rufele se spala acasa, ca nu trebuie sa stie restul ce fac cei 2; mereu am apreciat discretia totala.
Oricum, am observat fenomenul si la varste mai fragede, aveam colege care se plangeau mereu de prestatia la pat a partenerului, iar mie personal mi se pare foarte urat ca doar nu devenea brusc armasar daca imi spunea mie si nici nu ma imbogateau spiritual.
Daca ai de reprosat, vorbesti cu partenerul, ii spui ce nu merge si gata, nu sa afle de la vecini ca e neingrijit, barbos si neatragator pentru sotia sa(e doar un exemplu stupid).
E normal sa nu mearga tot perfect, dar si mai normal e sa treci peste probleme, nu sa te plangi ca nu se vor rezolva. Ai mei au avut o casnicie de 32 de ani si niciodata nu au facut prostia asta; poate de aia a si mers asa bine.

| necunoscut_8141 a răspuns:

Decat sa se planga mai bine ar face ceva in sensul ala (nemultumirea lor). Iar daca nu se mai poate, sa taca sau sa se desparta.

| corinapoara a răspuns:

Buna Eu cred ca rufele se spala in familie si indiferent cum este barbatul pe care l-ai ales sa iti fie alaturi o viata intreaba este barbatul tau si il accepti asa cum este cu, calitati si cu defecte.bineinteles este valabil si pentru el nu numai pentru ea.Lucrurile astea se pot rezolva numai daca exista comunicare intre parteneri.