anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hello! Vreau sa stiu parerea voastra despre faptul ca este o concurenta intre noi toti. Ma refer ca este o concurenta intre noi femeile sa fim frumoase, sa tinem pasul. Personal ma obosesc teribil in primul rand gandurile. Am tot felul de ganduri care ma pun la pamant. Am fost inselata in fosta relatie care a durat 5 ani, am crezut ca era totul perfect, asa simteam, ma simteam iubita, dar, am fost inselata din prima luna si am aflat asta abia dupa 5 ani cand mi-a si furat bani din casa si a disparut din oras cu cea cu care ma insela. Am trecut de mult de aceasta poveste trista, insa nu de tot. Am o alta relatie, desi cel cu care sunt acum nu mi-a dar motive de ingrijorare, tot simt ca nu pot sta linistita. Pentru ca toti inseala, nu-i asa? Desi toti spun ca nu sunt genul care sa faca asta, dar stim prea bine ca unii se pot lasa foarte usor dusi de val. Am discutat cu actualul partener, m-a asigurat ca nu este interesat de alte femei, dar stim cu totii ca se poate intampla.
Am suferit si ma tem mereu ca voi pati la fel. In permanenta simt ca este o concurenta intre mine si restul femeilor din jurul partenerului meu. Simt mereu sa fiu in garda, ma straduiesc sa fiu frumoasa, mereu aranjata, sa ii pregatesc surprize, sa ii gatesc ca ii place, etc.
Simt mereu un pericol, mai ales ca el este doctor rezident si lucreaza cu zeci de femei, intalneste zilnic alte femei, frumoase, aranjate, inteligente. Toate gabdurile acestea ma doboara si ma fac sa fiu foarte geloasa si posesiva.
Asa ca va intreb si pe voi cum faceti fata concurentei?

Răspuns Câştigător
| ZappyTv69 a răspuns:

Buna!
Trebuie să ai încredere în tine si în el. Dacă ai încredere în el, trebuie să fii sigura ca te iubește doar pe tine, și nici măcar nu se găsește la altele. Tu esti deja afectată din cauza celeilalte relații, dar trebuie să ai o discuție cu el și să fii sigura pe tine si pe el. Treaba cu concurenta este doar o mentalitate greșită, datorată lipsei de încredere în sine. Trebuie să fii sigura ca el te iubește pentru cine esti cu adevărat. Desigur, dacă iti place poti sa te machiezi și sa te aranjezi oricât, dar pentru el, și mai ales pentru tine, nu pentru a câștiga o luptă inexistenta! Accepta-te asa cum ești, și nu mai încerca să te gândești la ce s-a întamplat în trecut. Este important să gândești în felul că dacă el te înșeală, nu vede ce persoana buna esti, și probabil preferă pe cineva frumos la trup, nu la suflet. Mai întâi trebuie lucrat sufletul, apoi corpul! Dacă te pierde, ghinionul lui! Va urez toate cele bunehappy

9 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Nu toți bărbații înșeala. Și soțul meu e inteligent, cultivat(mai scria ca sivell pe TPU când avea timp) arata bine, e și genul sportiv și observ ca prietenele mele îl admira, știu ca și la munca uneori are parte si de oferte directe, ca- mi povestește totdeauna, dar eu am încredere totala în el Și asta în primul rand pentru ca este un bărbat foarte credincios, are o relație buna de comunicare cu Creatorul, îl iubește cel mai mult pe Dumnezeu, e convins de principiile Bibliei de fidelitate, iubire, respect, cautarea binelui celui de lângă tine. Știu ca îl iubește și pe Dumnezeu pe mine și vrea ca Dumnezeu sa fie bucuros de viata lui, ca e un soț și un tata cât mai bun. În fiecare săptămâna ieșim în oraș și discutam desprerelatia noastra, ce ne dorim, ce se poate îmbunătăți, etc.
Și eu am grija ce mănânc, fac sport, după nașteri și mai mult ca să îmi revin știam ca m-ar iubi și ar fi fidel și dacă nu dar știam ca se bucura dacă ma strădui sa arat bine pentru el. Dar nu ma simt în competiție cu nimeni dar baza încrederii e data de faptul ca știu ca are principii bune, e convins că de aceea a inventat Creatorul sexul casa se bucure oamenii de el numai în cadrul căsătoriei.
După părerea mea dacă nu pui la baza unei relații principiile Creatorului nu ai nici o garanție pentru numic.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu exista nici o concurenta intre noi femeile, asta este prost inteleasa doar de femeile care nu ai pic de incredere in ele si cred ca trebuie sa concureze cu altele ca s aobtina si ele un barbat sau sa atraga.
O femeie inteligenta nu are nevoie sa concureze pentru atata lucru, fiindca inteligenta tine loc de frumusete si obtine tot ce vrea, atunci cand isi foloseste mintea.
Niciodata, dar absolut niciodata nu mi-a fost frica si nu am fost in concurenta cu alte femei, nu mi-a placut sa ma masor cu nimeni si nici sa copiez pe cineva, poate de aceea am fost o castigatoare si am realizat in viata tot ce mi-am propus.

Nu exista concurenta daca nu ti-o faci singura din imaginatie si frici ascunse.
Foloseste-ti creierul, fii tu insati si intelege ca pe un barbat nu-l vei cucerii niciodata copiind ce vezi la altele, dimpotriva, il cuceresti cu ce nu vede sau gaseste la altele, cu inteligenta ta, cu blandete, cu dragoste, cu vorba buna samd.

Gelozia este cea mai urata boala de pe fata pamantului si daca nu inveti sa ti-o tii ascunsa si in veci sa nu mai faci crize inutile, nu va sta nici un barbat langa tine, indiferent cat de prost sau bun ar fi, fiindca gelozia omoara dragostea, elimina respectul si duce numai la ura, dispret si despartiri.

| helpforyou a răspuns:

Hei, este normal sa ramai cu ceva resentimente. Mai ales ca a durat 5 ani relatia ta. Dar in cei 5 ani nu cred ca nu au fost semne pe care tu le-ai ignorat (din necunoastere sau din motivul "mie nu mi se intampla".

Acum nu toti inseala. Nu trebuie generalizat. Desigur ca ispite sunt la tot pasul.

Daca vrei sa tii omul de langa tine concentrat doar pe tine poti sa faci ceva destul de simplu la prima vedere.

Sa-i dai ocazia partenerului sa simta ca mai sunt si alti barbati in jur, astfel incat sa-l pui pe el in concurenta cu ceilalti barbati. Asa iti fidelizezi partenerul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai scris - Simt mereu un pericol, mai ales ca el este doctor rezident si lucreaza cu zeci de femei, intalneste zilnic alte femei, frumoase, aranjate, inteligente.

CITEȘTE DE 100 DE ORI

O femeie care este măritată cu un bărbat care lucrează zilnic cu femei de care ai scris tu - femei, frumoase, aranjate, inteligente - așa face

- SEX cu bărbatul dimineața înainte să plece de acasă

- SEX cu bărbatul seara înainte de culcare

Vreo 10 ani de la 30 de ani la 40 de ani și eu am lucrat cu femei din alea și - ERA FOARTE GREU - să nu sar în pat cu ele mai ales că ELE vroiau să facă și sex cu mine și veneau aranjate și parfumate ca la plimbare în mall când aveau treabă cu mine.

Ai scris - Toate gandurile acestea ma doboara si ma fac sa fiu foarte geloasa si posesiva.
Asa ca va intreb si pe voi cum faceti fata concurentei?

NUMAI să faci SEX de 2 ori pe zi - dimineața și seara - poți să îl faci pe bărbatul ăla să NU OBSERVE femeile frumoase, aranjate și inteligente cu care lucrează zilnic.

ALTĂ SOLUȚIE NU EXISTĂ pentru tine ca bărbatul ăla să NU vrea să facă sex și cu alea cu care lucrează zilnic.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

NU UITA CE SCRIU

O femeie cam ca asta din poză era nevasta mea care făcea sex de 2 ori pe zi cu mine - dimineața și seara - ca să NU OBSERV alte femei TOT CA EA cu care lucram zilnic.

https://cdn.shopify.com/......20482c.jpg

DECI - dacă arăți MINIM ca aia din poză și faci SEX de 2 ori pe zi cu bărbatul cu care ești acum el nu o să mai OBSERVE femeile frumoase, inteligente și aranjate cu care lucrează zilnic.

Dacă NU arăți ca aia din poză - ATENȚIE MARE - DEGEABA faci sex de 2 ori pe zi cu bărbatul ăla că te va ÎNȘELA cu una care arată ca aia din poză.

| Ganea_Marian-Dumitru_1972 a răspuns:

Sunt multe femei în ziua de azi care au aceeași nesiguranță că și tine. Doar faptul că faci mâncarea care-i place, contează foarte mult. Cred că știi foarte bine ce preferințe are și cum să te faci plăcută față de el.

| PaulCos a răspuns:

Trebuie sa înțelegi ca nu suntem o specie monogama prin definiție. Moralitatea însă, poate sa ne facă stabili intr-o relație. Gelozia și posesiunea nu sunt decât reproșuri la adresa ta însăți. Te temi ca va găsi ceva ce tu nu ii poți oferi. Dacă recunoști și intelegi asta o poți corecta. Presiunea constanta din acest punct de vedere otrăvește relația și chiar pe tine. Relaxeaza-te și nu uita sa fii femeie cu simple și complicate, dar în nici un caz un Cerber fioros!

| SuperFata a răspuns:

' Concurenta ' este doar in mintea ta. Sigur ca nu suntem toate la fel și e firesc sa fie asa însă, problema nu este ' concurenta ' problema ești chiar TU. Indiferent cu cine vei fi, dacă nu lucrezi cu tine, mereu vei fi intr- o lupta continua.
Încredere!
Da, da, îți lipsește încrederea în tine și de aici lupta asta continua, de aici ai senzația ca nu ești suficienta, nu ești destul de buna( orice ai face )...
Dacă nu poți lucra singura la încrederea de sine, te sfătuiesc din suflet sa mergi la o consiliere psihologica pentru ca, în felul asta, vei învața cum sa îți ridici stima de sine.
Nu ești mai urata decât alta, nu ești mai prejos decât alta, ești tu și punt.
Dacă nu faci ceva pentru tine ACUM, te vei distruge în timp.
Metru vei sta cu frica aceea ca ' dacă, dacă, dacă și iar dacă?"
Ei bine, nu, nu exista sa îți lași propria viata condusa de gânduri, nu faci decât sa îmbătrânești nefericita din cauza propriilor gânduri.
Hai, capul sus!
Tu ești tu și nu te mai compara cu nimeni!

| Bogdy4Boss a răspuns:

Iti inteleg sentimentul, desi nu am fost inselat vreodata, am fost o fire posesiva si geloasa si-mi faceam singur filme. ce am invatat din asta? Daca esti gelos si posesiv faci crize inutile care duc la distrugerea relatiei oricat de mult te-ar iubii, orice om se satura pana la urma de o relatie toxica... daca te-a ales pe tine ca iubita inseamna ca a vazut la tine ceva ce nu a vazut la "concurenta" si pentru acel fapt te iubeste, nu trebuie sa te schimbi pentru el, poate vei schimba exact ce l-a atras. Legat de faza cu fostul care te-a inselat, cum nu toate femeile sunt fidele sau infidele la fel nu sunt nici toti barbatii infideli. Mai bine te-ai relaxa putin si te-ai lasa purtata de val, sunt sanse mai mari sa ai o casnicie fericita langa el in modul asta decat sa fi geloasa si posesiva. Stiu ca este usor de spus si greu de facut dar lucreaza la inteligenta emotionala, este cea mai importanta in viatawinking