| JJ227 a întrebat:

Hello! Vreau sa va impartasesc o experienta foarte recenta! Am stat cu o tipa, o luna de zile. Tipa era despartita defostul ei, si practic apoi s-a bagat intr-o relatie cu mine, totul foarte frumos, iar acum, vine si zice ca nu poate sa mai continue pentru ca nu prea stie ce a vrut si ca nu poate continua avand in vedere ca nu a trecut peste fostul complet! Probabil ca multi ati fost in situatia mea, ati reusit sa salvati relatia intr-un final? Mie mi se pare super naspa comportamentul asta... mai ales ca si discuti si zici, da ce a fost a fost, mergem inainte, si apoi te intorci si zici ca stai, nu e ok!

14 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Salut,
In situatii de genu,e posibil ca tu sa fi gresit cu ceva.
Ce iti zice ea,e doar un pretext.
Acum doar nu stai sa te rogi de ea si chesti de genu.
Nu vrea, asta e, accepta situatia.
Daca era sa-i starnesti atractie, nu se ajungea aici, trebuie sa accepti asta.
Probabil ai avut multe lipsuri pe care fostul nu le avea...

| JJ227 explică (pentru ROB3RT89):

Well, problema a fost in felul urmator. Ea era recent despartita de fostul, de cateva saptamani, cu care a stat 7 luni. Noi aveam o relatie foarte ok, problema e ca eu am fost ca un "pansament" pentru rana ei, si se pare ca nu a mers, desi la inceput discutasem de problema fostului ei prieten si a zis ca e ok! Eu zic ca daca nu era atractie, nu cred ca mai era cu mine! Nu am iesit de 2 - 3 ori, am iesit destul de mult, problema e ca m`a folosit sa treaca peste fostul ei prieten, si asta e un lucru ce nu`mi place!

| ROB3RT89 a răspuns (pentru JJ227):

Nu stai sa vorbesti cu ea despre fostul, asa ajungi cat mai repede in friend zone, lasa asta pe seama altora sau a prietenelor ei!

Mie mi se pare normal cand te bagi intr-o relatie, sa stii ceva informatii basic, de cat timp e despartita, de o luna, de 2 zile, cat timp a stat cu el, ce s-a intamplat... Nu trebuie sa intri in amanunte, nici sa o consolezi, dar macar sa stii cat de cat in ce te bagi! Eu am stiut, si tot am ajuns sa fiu "pansament"!

| ROB3RT89 a răspuns (pentru JJ227):

Dar te-ai gandit ca asta a fost un din motivele care a contribuit?
Nu e treaba ta asta, dupa ce trece perioada aia de "pansament" ramai doar cu unele raspunsuri!

Exact! Eu sunt curios daca mai sunt pe aici situatii de genul, as vrea sa le aud!

| Freya1 a răspuns:

Poate sa grabit gandinduse ca poate sa aiba sentimente pentru tine si sa treaca peste ce a fost.Acceptai decizia si las-o un pic libera sa isi limpezeasca gandurile apoi vei vedea tu daca mai merita

| Oana92 a răspuns:

Dupa ce iti trece rana dai jos pansamentul! Cam asa a facut si ea cu tine. Nu ai ce sa mai salvezi si, in plus, de ce ai vrea sa salvezi o relatie cu cineva care te foloseste si care te vrea doar cand ii e greu? Cand iesi dintr-o relatie cel mai ok e sa astepti un timp pana sa cauti pe altcineva, sa iti vindeci ranile in timpul asta si sa iti inveti lectiile happy

| GoldenZenith a răspuns:

Indecisa tipa. Depinde de cum a fost relația voastră până acum, asta ca să știi dacă ai de ce sa te chinui sa o salvezi. Ea cred că a avut nevoie de cineva care sa o ajute să îl uite pe tip și când a văzut că nu se poate, a dat înapoi. Total aiurea! Cu gagici de genul e bine sa nu ai de-a face, îți complici viața, nu de alta.

| JJ227 explică (pentru GoldenZenith):

Relatia noastra a fost foarte ok pana acum! Toate bune si frumoase pana acum cateva zile cand a inceput sa fie mai rece si apoi ne-am intalnit si am vb! Aveam o presimtire! Chiar daca ea terminase cealalta relatie, noi discutasem despre asta si stabilisem ca e ok! Acum zice ca nu mai e ok si ca nu mai putem continua!

| GoldenZenith a răspuns (pentru JJ227):

Las-o in plata ei! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauta pe alta, nu iti pierde timpul cu ea. Clar inca e moarta dupa ex.

Răspuns utilizator avertizat