Îl mângâi și îl săruți pentru început, asta dacă nu vrei să faci sex oral și să pari o landră. Cum spuneai să fii cuminte!
Wow!) tare! Daca nu vrei sa fii nebuna, atunci lasa ca lucrurile sa mearga de la sine, saruta'l. restul concomitent.))
Desi cred ca ai 15-16 ani, si iubitul tau 18-19, succes.
Totusi, lasa sa vina totul de la sine, ca asa o sa fie cel mai frumos si cel mai bine.
Si daca tot te lauzi, ca dulaul are experienta, lasa-l pe el sa te ia pe harciog.
Ei eu zic sa incepi cu un striptis, il excita la maxim, dupa un oral, dupa cateva limbutze, anal si normal
Pe mine nu ma excita aceste exercitii pentru incepatori. O noapte de dragoste, avand la indemana toate mancarurile disponibile, toata pasiunea... asta l-ar excita pe-un baiat. SI mai ales, partenerea sa nu fie minora! Deja nici nu se mai cheama dragoste, ci SEX
Asa este catalin02 doar ca la noi ne e vorba numai de asta totusi sunt 4 ani in care nu a indraznit nici macar mana pe fund sa imi puna pentru ca ma stie fata cuminte si nu mi-ar face asa ceva dar nu vreau maine poimaine sa aud ca s-a dus la alta
Ce cred femeile ca vor barbatii ca sa se excite:mangaieli, saruturi tandre, striptis
ce vrea cu adevarat un barbat:atinge-i ***!
Sa nu il exciti rau ca dupa aia isi da drumul si va uitati un la altu dupa 2 minute lasa sa decurga de la sine ca daca esti buna rau si il mai si exciti il termini