| Evelinn a întrebat:

Hello xD. Cum acesta este un site pentru intrebari si raspunsuri m-am hotarat sa adresez si eu o mica intrebare, sau ma rog, parerea unui necunoscut.

Sa incepem cu inceputul. Am 17 ani jumatate si de un an am cunoscut un baiat care "mi-a furat mintile". Nu este genul lingusitor care sa ma sufoce cu complimente, foarte rar imi spune ceva direct, de multe ori reies lucrurile din faptele sale, insa imi atrage mai mult atentia prin tachinari decat daca m-ar "lauda" non stop, nu stiu, m-as simtii sufocata.
Acum sa ma apropii de "subiectul " intrebarii mele. Relatia noastra e una minunata, din punctul meu de vedere, ne intelegem de minune, vorbim non stop, despre orice si oricand. Este foarte bland cu mine si foarte delicat. Trebuie sa spun ca sunt virgina, dar fara sa imi spuna vreodata ca ar vrea sa o facem m-a facut pe mine sa imi doresc asta, sa ma apropii de el si mai mult. Este baiatul care m-a facut sa am incredere din nou in mine dupa o relatie nu prea reusita acum ceva timp. M-a facut sa scap de acea "rusine" de a ma vedea dezbracata sau de a ii spune ceva, ceva ce ma deranjeaza, ceva ce am pe suflet. Am discutat despre chestia asta si m-a intrebat de ce as avea increde sa o fac cu el si nu stiu, dar simt ca vreau ca el sa fie "primul". Stiu ca se va comporta delicat cu mine si va avea grija.
Am o legatura foarte stransa cu mama mea si as vrea sa ii spun asta, sa ii spun ca vreau sa imi incep viata sexuala cu el si daca se poate, sa ma duca la un medic ginecolog pentru a-mi prescrie niste anticonceptionale. Am avut si cu el discutia despre "protectie" si mi-a zis ca vom face asa cum doresc eu. Am zis sa nu fiu egoista si sa ma gandesc cum este mai placut si pentru el si am luat in considerare varianta cu anticonceptionale, plus ca nu vreau atunci sa stau cu grija ca prezervativul se poate rupe sau poate aluneca. Sunt constienta de BTS-uri, dar a acceptat sa ne facem amandoi analize inainte de acest pas.
Am uitat sa mentionez ca el are 20 de ani.

Acum dupa ce am insirat tot acest roman as vrea sa cer o parere, este normal cum gandesc?

Multumesc anticipat pentru raspuns si sper sa am parte de raspunsuri serioase, nu unele peste picior. Toate cele bune! ^^

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Nu ai nici cel mai mic motiv sa te indoiesti de judecata ta,mai rar adolescenti cu o asemenea maturitate si responsabilitate in gandire!
Felicitari si tie si mamei tale,te-a crescut cum nu se poate mai bine!

Esti in fata unui eveniment emotionanat din viata ta si vad ca iei cele mai bune hotarari,bravo! Ai sansa sa te insoteasca o amintire minunata intreaga viata si sa nu-ti umbresti sufletul cu nici o neliniste, mi se pare ideal, perfect!
Continua asa, nu te mai indoi de tine, chiar esti pe drumul cel bun!
Si-ti doresc toata fericirea!
happy

32 răspunsuri:
| Evelinn explică (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Nu m-am referit o parere despre el, ci o parere despre situatie in general. Multumesc oricum de raspuns happy

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru Evelinn):

Pai ca sa ne dam seama de situatie trebuie' sa-l cunoastem mai intai pe el. Prin ochii tai normal ca e briliant, doar ''ti-a furat mintile''winking