anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Helloo dragilor, am un asa zis prieten cu care vorbesc de vreo 3 ani, ne intelegem exagerat de bine, mereu ne spunem problemele, ne purtam de grija etc. De ceva timp a inceput sa fie lipicios, mereu cand mergem undeva e langa mine, are grija de mine, mereu ma intreaba daca vreau sa mai stam sau sa plecam. Normal ca a inceput sa-mi placa toata chestiile astea si am inceput sa fiu si eu mai lipicioasa cu el, il luam de mana cand mergeam prin mall, il luam in brate, il muscam, mereu ii dadeam atentie. Dar si-a cam luat-o in cap de la un timp si a inceput sa ma prinda de fund cand ma ia in brate si uneori chiar sa i mai fuga cate o mana pe la ????...

7 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Pff...si-a luat-o in cap? Draga mea, esti lipicioasa, Il iei de mana, il iei in brate, il musti...am o veste pentru tine: el crede ca sunteti impreuna.winking

| Violleta2022 a răspuns:

Nu inteleg de ce te plangi, doar tu i-ai permis totul si acum cand inainteaza fara ca macar sa fie vreodata oprit, omul considera ca i se cuvine sa te atinga fiindca iti place.
I-ai spus vreodata "nu"?
Vorbeste deschis cu el si fixati limite ori stabiliti ce fel de relatie aveti, ca omul ala nu a facut nimic rau, doar a intins mana si a luat, fiindca tie ti-a placut si nu i-ai interzis niciodata, nimic.

| mihai69 a răspuns:

Întrebarea care este, de fapt?!?

| Mosotti a răspuns:

Si daca ii mai fuge o mana pe la, sau te mai prinde de fund, te mananca? Ar trebui sa-ti placa si tie, ca mana aia la, nu poate aduce decat placere, ca doar nu e mana inrosita in foc sa te arda pe unde te atinge.

Daca il placi nu te deranjeaza astea, daca te deranjeaza nu e in ordine.
Gandeste-te ca eu plac pe una da? Si incepe aia sa si-o ia in cap cum zici tu, chiar imi face placere sa ma ia de fund sau sa puna mana pe la. Asa si cand una place pe unul.

Dar daca nu imi place, zic ca vaaaai ce nasol face.
Sa te deranjeze ceva ce ti-ar face rau, nu bine.
Gen violenta, insulte, lipsa de respecta, nepasare, infactiuni, pe astea sa nu le accepti, nu ca omu e mai dragalas cu tine.

| Madaxo97 a răspuns:

Dacă te deranjează lucrurile pe care le face, spune-i direct că nu e ok să te atingă în acele zone fără permisiunea ta. Totuși nu il vezi deloc ca pe un potențial iubit sau măcar să îi dai o șansă? E clar ca e foarte atras de tine si vrea mai mult decât o prietenie, ați putea încerca o relație, nu văd de ce nu, dacă vrei si tu. Dacă nu vrei nimic spune-i și lui să stie să nu își mai permită gesturi din astea cu tine și să nu își mai facă speranțe cu tine aiurea să își piardă timpul, să își caute iubită și el, dacă tu nu vrei.

| Giulia911 a răspuns:

laughing și la ce te așteptai draga mea? laughing

| Ciprian09 a răspuns:

Cine sa va mai inteleaga! laughing