| 4343gddhkied a întrebat:

Hellooo :3!
Dupa ce faci sex pentru prima data, te latesti in solduri? (unii zic da, altii nu, chiar e un "basm adevarat " laughing? )
Am citit si am auzit cum ca slabesti!? Parere?

7 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Daca te-ai gandi putin,ai realiza ca toate zvonurile astea sunt sperietori gratuite si povesti vanatoresti.
Ia-o logic si aminteste-ti ca fetele ajung sa fac sex la varsta la care sunt in plina dezvoltare a organismului.
Daca,datorita genelor mostenite,se vor ingrasa,inalta,subtia,lati sau lungi,asta nu are vreo legatura cu faptul ca au facut sex ci cu propriile caracteristici,absolut unice,cu care le-a inzestrat natura!
Ca cele mai multe isi imagineaza ca din cauza sexului s-au inaltat,s-au latit in solduri,le-au crescut sanii sau mai stiu eu ce,este numai complexul lor de vinovatie si nevoia sa aiba o explicatie,refuzand sa isi foloseasca corect creierul din dotare.
Sanii si soldurile le vor creste sesizabil si vizibil doar cand vor da nastere unui copil, pentru ca sa revina apoi la dimensiunile obisnuite, nu e o situatie permanenta.
Si, da, sexul slabeste cu conditia sa nu te refugiezi in frigider de cate ori faci sex...barbatii ard 4, 2 calorii pe minut si femeile 3, 1 calorii pe minut, in conditii de sex moderat.
Citeste aici mai multe:

http://www.descopera.ro/......concludent

| Aasdfghj a răspuns:

Arzi calorii, atat. Si nu, nu te latesti in solduri. E doar o prostie spusa de parintii tampiti.

| Azµre a răspuns:

Total fals! N-are treabă sexul cu lățirea în șolduri.
Știu unii ceva dar nu legat de sex ci de faptul că atunci când vei rămâne însărcinată bazinul își modifică poziția pentru a face loc fătului la naștere. Această modificare este undeva până în maxim 5 cm cu o revenire ușoară după naștere. Nu este obligatoriu să rămâi lată în șolduri.

| Mussette a răspuns:

Slabesti, dar daca mananci dupa ca sa recuperezi, nu se mai observa ca ai slabit. Depinde si cat de activa esti.
Mai mult te cracanezihee hee. Dar e functie si de corpul tau. Uneori nu se observa, mai ales daca ti regim sau faci sport, nu se va sesiza care e motivul.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Dupa ce faci sex pentru prima data, te latesti in solduri? "

Aceasta este doar o simpla legenda.

| Happyjump a răspuns:

Da,înfunzi o gaură și slăbești, logic!

Răspuns utilizator avertizat