| KiddSimo a întrebat:

Hellooo!

Cineva cu exerienta?sadworried

Fundaaaaaaaaaaaaaaaa!:X

Deci...singura chestie legata de sex este aceea de a nu stii diferenta dintre "orgasm" si "a te termina".

am auzit de atatea ori..."te`ai terminat?"

Dar nu stiu...eu aveam impresia ca "a te termina=orgasm"

dar ceva imi spune ca nu este astasad

plss halp mE!:X

Răspuns Câştigător
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

@kiddsimo,
Acea scurgere apare datorita faptului ca te-ai simtit bine, asta nu inseamna ca neaparat trebuie sa atingi "punctul culminant" adica orgasmul. Pot fi etape ale placerii in cursul unui act sexual, dar nu si cea mai importanta, si anume"terminatul acesta", orgasmul. Ceea ce simti tu se numeste placere, dar: definitia orgasmului raspunde la o chestiune simpla: "raportul sexual provoaca o senzatie de usurare, ca incetarea unei stari de tensiune!" Chiar daca aceasta senzatie este strict locala si de intensitate slaba, este un orgasm. Daca raspunsul este negativ, atunci este vorba de placere. Placerea este senzatia de bine care dureaza in timp si ar putea dura mai mult si mai mult, fara a aduce totusi usurarea adica terminatul sau orgasmul, cum vrei sa-i spui.

pa, pa.

8 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Pai da, a se termina= a avea orgasm, a termina actul sexual. Sau probabil ai auzit expresia "s-a terminat in tine?"am intalnit-o de multe ori, mai ales pe site-ul acesta; se refera daca baiatul a ejaculat. O seara buna!

pa, pa.

| TeoPT a răspuns:

Asa numita ejaculare feminina
squirting in limba engleza

asa se termina o femeie.

| doar.pt.voi. a răspuns:

Buna. da asta este. a te termina-ai avut orgasm?
te-ai terminat?-ai avut orgasm?
Sper ca ti-am fost de folos.Baftahappy

| cretzufinish a răspuns:

Orgasmul este acea tensiune maxima, o excitatie intensa in timpul actului sexual. Simti ca iti tremura tot corpul de placere, insa nu te manifesti exterior, prin acea "terminare". Sper ca ai inteles. happy

| PoOfarina a răspuns:

Atunci cand esti excitata e normal sa se intample ce ai zis. E un lichid ce lubrifiaza vaginul, dar asta nu inseamna ca "te`ai terminat". Ah, si asta e echivalentul la "a te uda" tongue
De`aia esti confuza. Acum sper ca te-am lamurit.
Take care! >big grin

| ronin33dan a răspuns:

In mare parte cand spui te-ai terminat se refera la barbati, si cand folosesti orgasm te referi la femei ...barbatii nu pot aveau un asa zis orgasm si femeile nu au cum sa se termine.nu are ce sa le moara. sper ca mai inteles!

| KiddSimo explică:

Offf... dar atunci de ce simt cand ma excit ca imi curge ceva?

dar nu e orgasm pentru ca n`am niciun fel de reactie...adica placere sau cevasad

off sunt asa confuzasad

| ilici a răspuns:

Important este ca te-ai simtit minunat laughing nu?