anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hellowzz, all! HELP! M`am indragostit de un tip, care nu stiu de fapt daca ma place sau nu si efectiv n`am nicio idee ce sa fac.Adica,vorbim mult, ne vedem destul de des, eu sunt cu tupeu atunci cand vine vorba de facut chestii funny, glume, farse, inventzii traznite, de luat indivizii in ras pe strada etc., el cred ca ma crede destul de ciudata. Eo sunt rockeritza, la fel si el si toata gashca cu care ne pierdem timpul.Acum ceva timp, am fost cu un bun prieten de`al lui, dar ne-am despartit.Acum,nu stiu cum sa ii propun individului astuia pe care`l plac...Si,nici nu arat semne ca imi place de el, adica eu asa sunt cu toata loomea, ne tratam la rece, adica fara imbratzishari sau alte chestii care nu`mi stau in caracter, decat cu prtnul.Deci? PLEASE, HELP! FUNDITZZZA! happy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Incearca sa ii dai putin de inteles ca il placi chiar daca nu iti sta in fire si vezi cum reactzioneaza.Sau incearca sa te dai la un baiat cand il vezi prin preajma sa vezi daca este gelos sau nu, daca e gelos sigur te place si atunci poti sa ii spui ce simti.winking. succes

2 răspunsuri:
| pitica_6943 a răspuns:

Te'ai indragostit, super, pai odata cand nu mai esti cu nimeni decat cu el ia-l deoparte si spune-i ca il placi apoi sari in brate la el si il saruti daca iti raspunde sunteti ca si impreuna daca te respinge asta e, urmatorul, si gata sper sa fii fost de foloswinking

| shadow3 a răspuns:

Daca am inteles eu bine, iti place tipu' destul de mult...fii directa daca tot esti tupeista si spune'i ca il placi, nu ai de unde sa stii ce simte el pentru tine daca nu il faci sa inteleaga ce simti tu pentru el...