| babyy_8783 a întrebat:

Hellp...am facut sex neprotejat dar partenerul nu s`a terminat exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata?:-s va rog sa`mi raspunde`ty si miesad.

Răspuns Câştigător
| Just kidding a răspuns:

Fa-ti un test de sarcina si ramai calma:* Am fost si eu exact in aceeasi situatie si nu am ramas #:-s

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, cam intre 4 si 27%, in functie de cat de fertila erai in perioada respectiva.

| catthshshshs a răspuns:

Dupa minim 21 de zile poti face testul de sarcina, mai ales ca dupa aceste zile el va fi concludent.Protejati-va in viitor! De ce nu luati in calcul si eventualitatea unor boli sau infectii? Nu va mai jucati cu focul.

| Corina a răspuns:

Yes, baby! Ai toate sansele sa fi ramas insarcinata. Faptul ca nu a terminat, nu inseamna ca nu a eliminat pana atunci dracusorii de spermatozoizi. Deci asteapta-te la ce e mai rau, in cazul in care nu-ti doresti aceasta sarcina. Pana atunci, fa-ti un test de sarcina, caci poate esti norocoasa. Succes!

| carmin a răspuns:

Bineinteles ca exista riscul de a aparea o sarcina dorita sau nedorita.In timpul actului sexual, partenerul elimina un lichid seminal ce contine spermatozoizi. Exista contraceptia de urgenta Escappele si Postinor, care se iau pana la maxim 65 de ore, de la contactul neprotejat.

| piticot_2039 a răspuns:

Cel mai sigur mod de a afla este un control la medic sau un test de sarcina.se face la 2sapt dupa actul sexual

| usernamemada a răspuns:

Yep exista posibilitatea, pentru ca si lichidul seminal contine spermatozoizi...mult mai putini, dar are. Pentru siguranta ta ia pastila de a II-a zi (daca nu e tarziu, in curs de 72 de ore de la actul sexual in cauza), daca nu ia un test de sarcina si iti tin pumniibig grin. Oicum calm down sweety, s'ar putea sa te agiti pentru nimic.

| babyy_8783 explică:

Or trkt mai mult de 65 de orestraight face
cred ca ar fi mai bine sa`mi fac un test sau sa astept menstruatia cu sufletul la gurastraight face multumesc mult

| babyy_8783 explică:

Pai cum mi-a spus caty ca trebuie sa ast 21 de zile sa fac testul:-s or trecut abia 5 6 zile de atunci si va multumesc pentru sfaturi.

| babyy_8783 explică:

Nu am ramasss:X