Cred ca inteleg ce simti.Fosta iubire nu s-a consumat, 2 luni e foarte putin timp. V-ati despartit cand erati inca indragostiti si asta nu e deloc bine pentru ca mereu te vei intreba"ce ar fi fost daca?"Tu spui ca ai o relatie de 3 ani care merge ok dar nu asa cum iti doresti. Daca nu e vorba de logodna sau casatorie ar trebui sa iei o pauza, sa iti analizezi sentimentele, sa stai de vorba cu fostul si sa decizi ce ai de facut.Nu face un alt pas in actuala relatie fara sa o lamuresti pe fosta pentru ca regretul o sa te macine toata viata.Pe de alta parte nu-l pierde nici pe actualul pentru ca 3 ani inseamna ceva! O pauza ti-ar face foarte bine. O pauza in care sa te lamuresti cu privire la trecut, prezent si viitor.Si iti mai spun ceva:dragostea adevarata apare foarte greu, nu o lasa sa iti scape pentru ca nimic nu e mai pustiu decat o viata traita langa o persoana pentru care nu simti ca inima ta vibreaza.
Eu zic sa continui relatia care o ai acum, si sa incerci sa eviti sau mai ai vr`un contact cu fostul. Da-i ignore de pe mess, stege-l dupa lista de prieteni de pe hi5 si youtube, poate cu timpu o sa-l uiti. Si chestia asta, ca e la facultate in alt oras te poate ajuta. Stiu ca poate e greu, dar daca tu il iubesti pe cel cu care esti acum, si te iubeste si el, nu prea ar mai fi niciun motiv sa te desparti de actualul.
Eu cred tocmai invers!
Paraseste-l pe actualul si incearca cu fostul.
De ce spun asta?! Pt ca nu-i deloc corect ce faci cu actualul. Nu-l inseli practic, dar teoretic iubesti un alt barbat inca de la inceputul relatiei tale cu el.
Poate acest baiat in 3 ani a ajuns sa tina f mult la tine, iar sentimentele nu-i sunt impartasite.
Mai bine sa regreti ceva ce ai facut decat ce n-ai facut.
Asa ca, reda-i libertatea actualului ( poate va gasi o persoana care sa tina la el cu adevarat ), iar tu incearca cu fostul.
Esti de 3 ani cu cineva. pune-te in locul persoanei de langa tine cum te-ai simtii daca el ar gandii ca tine? nu prea bine asa-i? Eu spun sa nu te mai gandesti la el a fost si a trecut acum nu mai este in viata ta. si ai o relatie stabila si ar fi pacat sa o strici pentru un capriciu. sau pentru un implus. Bafta
Cred ca ar fi pacat sa dai cu picioru la 3ani, care cred ca au fost destul de frumosi, in plus nu stii daca fostul te mai vrea? dar pentru a calma spiritele, cel mai bine ar fi sa luati o pauza, pleaca undeva in vacanta pe o saptamana, dupa care apreciaza si tu -cum te simti fara actualu? daca nu simti nici o lipsa, mai bine ar fi sa pui punctu-jignesti un suflet (poate ca)nevinovat, iar daca te inadusi fara dinsu.vei aprecia mult mai mult cea ce ai.Gindeste-te bine inainte de a strica ceva!(apropo, pe fostul l-ai cunoscut doar 2luni.nu cred ca stii atit de bine ce e in interiorul lui?!)
Dyddyyyx18 inimii nu ii poti poruncii ce sa faca simte ce vrea ea. Asta inseamna ca inca il iubesti pe fostul si ca amintirile cu el nu iti dau pace. Fa tu primul pas, cautal... Amintestei usor si discret de trecut si de cum erati odata, amintestei de voi. Daca reactioneaza pozitiv inseamna ca nici el nu tea uitat
Esti cam debusolata ca si mine. Eu acum am o relatie de 5 luni de zile, dar gandul tot la un ex imi sta. L-am iubit si persoana respectiva si-a lasat amprenta grav asupra mea. Tin la actualul meu, as face orice pentru el, dar sunt constienta ca daca ex-ul imi da vreun semn sau ceva, ii fac vant actualului in doua secunde. In definitv, nu te mai amagi cu speranta ca va mai fi ceva intre voi doi, ci doar lasa timpul sa treaca. Se va intampla atunci cand va fi cazul, nu trebuie sa te gandesti la asta. Fii multumita cu ceea ce ai, baiatul asta te iubeste, avand in vedere ca sunteti de 3 ani impreuna. Pasiunea ta pentru ex-ul se va stinge de la sine. Gandeste-te ca daca te impaci cu ex-ul nu va mai fi nimic la fel. A trecut o perioada lunga, timp in care voi v-ati schimbat. Ardoarea nu va mai fi ca inainte. Mult succes >