E ceva normal. Cristina, le te-a iubit si inca te iubeste. Daca iese cu fata aceea este pentru ca o place, doar atat. In timp daca relatia lor va continua el va incepe sa tina mai mult la fata aceeea si poate sa ajunga sa o iubeasca. Daca tu vrei ca el sa te uite lasa-l sa iasa in continuare cu aceea fata si ii va fi bine. El daca iese cu fata aceea o face mai mult pentru ca e trist din cauza ta si vrea sa isi revina decat ca o place, asta stii si tu. Daca tu tii la el mult plictisirea nu e un motiv. Daca il iubesti ar trebui sa faci orice. Gaseste tu lucruri amuzante pe care sa le faceti impreuna, sa iesiti din tipar. Daca tu stii ca nu poti face asta mai bine il lasi. Si eu sunt genul de baiat cu care s-ar plictisi o fata, sunt prea normal. Si eu am avut o astfel de relatie. M-am despartit de fata, la fel ca la tine s-a mai interesat de mine pentru ca erau totusi niste sentimente. Totusi eu am mers mai departe. Acum nu am iubita dar de la acea relatie am mai iesit cu fete. Cu siguranta lui ii este mai greu decat iti este tie. Daca il iubesti vei fi dispusa sa te lupti pentru relatia ta cu el. Daca nu atunci nu mai are rost. Lasa-l in pace pentru ca va fi si mai mahnit daca tu il pui sa renunte la o fata pentru tine si mai apoi sa il parasesti iar.
Nu-ti fa griji, iti vei gasi tu pe cineva care sa tina pasul cu tine, eu de multe ori am avut problema asta si totul s-a terminat printr-o despartire. niciodata sa nu te multumesti cu putin, daca te plictisea, ai facut foarte bine sa il lasi, mai tarziu te-ai fi vazut legata de el si nefericita. tu incearca sa ai o alta relatie.
Cristina el inca te iubeste dar el nu venea cu idei noi pentru ca poate se gandea la tine du-te si vb cu el explica-i tot ce vreti sa faceti impreuna
Pai asta este cel mai urat sa stiii...
problema este ca nu i`ai spus unde greseste...
intr-un cuplu cel mai bine este sa-i spui atunci persoanei de langa tine ca a gresit si s`o faci sa inteleaga ce tea deranjat si asa va stii data viitoare sa nu mai greseasca sau sa`si repare greseala...
daca u nu i`ai spus ce ai pe suflet el saracu de unde sa stiee... u daca greseai cu ceva si el se despartzea de tine nu crezi ca era corect fata de tine sa stiii si tu unde ai gresit ca pe viitor sa nu mai faci aceeasi greseaala ...nu neaparat in relatzia cu el?
orice relatzie chiardak nu se termina cu o casatorie este un plus in experientza... din fiecare rel invetzi cate ceva nou... el saracu poate nu a invatat nimic ca u nu i`ai spus ce te-a deranjat
Nu ai nici un drept sa il condamni..., daca erai u mai inteligenta ca el d c nu ai venit u cu idei? inainte sa il acuzi...intr-o relatie nu doar barbatul trebuie sa vina cu ceva nou ci, si femeia ink din contra mai mult femeia daca il vrei mereu langa u...,(bineinteles ma refer la faptul cand tii cu adevarat la cineva nu conteaza ca nu te distreaza in fiecare seara ci ar trebuie sa te bucuri ca esti in prezenta lui...)l-ai judecat prea aspru.sorry dar asta e adevarul. daca crezi ca tii cu adev la el impakte ca e pacat dar daca nu las-o balta.bafta!
Sa te impaci cu el.asta ar trebui sa faci... Explica-i motivul pentru care ai vrut sa va despartiti.si daca el tine asa de mult la tine, atunci o sa incerce sa iti faca si tie pe plac, numai pentru ca .relatia voastra sa mearga bine...