| anca_7572 a întrebat:

HellPPPpppp!sadm`am despartit de baiatul acela.shtzi voi din intrebarea de inainte.sh mi-am dat seama ca nu merita.nu e decat un alt baiat.straight face
Dar acum.am alta problema...imi place de un prieten de al lui care are prietena de o saptamana...credeti k as fi mult prea rea daca incerk sa-l cuceresk?(chiar imi place baiatul)
please help
:X
mzk mult:*

Răspuns Câştigător
daniela
| daniela a răspuns:

La razboi ca si in dragoste totul e permis deci nu-i frumos dar e sanatos. Problema este daca il desparti sa nu stai cu el doar o zi pentru ca e pacat pentru prietena lui actuala.

12 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Da tu sari din floare in floare? Si zi mersi ca m-am exprimat asa frumos ca vorba era altfel. Ieri spuneai ca iubesti pe unul extrem de mult, acum iti place de altul. Serios? E plina lumea de pustoaice ca tine.

nony
| nony a răspuns:

@kandyland..lasa-l pe @Criticul sa o critice laughing

| JustMeFlory a răspuns:

Nu e frumos ce incerci tu sa faci! Daca ai avea tu un prieten si ar veni alta sa ti'l fure? Nu cred ca ti'ar placea! In plus sunt atatia baieti...sincer! Alege si tu unul fara gagica. dar pana la urma tu hotarasti ce vei face!
Succes! Si spor la agatattongue

| Encore a răspuns:

Ieri vroiai sa te dezvirginezi cu asta si azi te uiti dupa atlu...
Foarte aiurea, parca va iubeati... sau doar el te iubea, tu sigur nu din moment ce te uiti dupa altu.

| canarita a răspuns:

Da...si asa o sa umbli cu turma de prieteni, toti ai lui. Daca are prietena ii place de ea, ce, vrei sa fii a cincea roata de la caruta, sa vrei sa te razbuni pe el?

| Andreea_7493 a răspuns:

Nu stau sa te critic cu nimic, dar totusi nu cred ca l-ai iubit pe prietenul tau, fostul, cel despre care era vorba in cealalta intrebare, din moment ce dupa o zi, doua te desparti de el si tie deja-ti place de altu. Daca are prietena si lui chiar ii place de ea si poate o sa tina la ea, eu zic sa nu te bagi pentru ca nici tie nu ti-ar conveni sa se bage cineva intre tine si prietenul tau.Lasa-l in pace...cum ai zis si tu" nu e decat un alt baiat" deeci mai sunt destui baieti pe lumea asta, fi si tu cu unu care nu are prietena... Acum tu faci ce vrei :p

Nu stau sa te critic cu nimic , dar totusi nu cred ca l-ai iubit pe prietenul tau ,fostul,cel despre care era vorba in cealalta intrebare , din moment ce dupa o zi,doua te desparti de el si tie deja-ti place de altu.Daca are prietena si lui chiar ii place de ea si poate o sa tina la ea ,eu zic sa nu te bagi pentru ca nici tie nu ti-ar conveni sa se bage cineva intre tine si prietenul tau.Lasa-l in pace...cum ai zis si tu" nu e decat un alt baiat" deeci mai sunt destui baieti pe lumea asta , fi si tu cu unu care nu are prietena ... Acum tu faci ce vrei :p

Nu stau sa te critic cu nimic, dar totusi nu cred ca l-ai iubit pe prietenul tau, fostul, cel despre care era vorba in cealalta intrebare, din moment ce dupa o zi, doua te desparti de el si tie deja-ti place de altu. Daca are prietena si lui chiar ii place de ea si poate o sa tina la ea, eu zic sa nu te bagi pentru ca nici tie nu ti-ar conveni sa se bage cineva intre tine si prietenul tau.Lasa-l in pace...cum ai zis si tu" nu e decat un alt baiat" deeci mai sunt destui baieti pe lumea asta... Acum tu faci ce vrei :p

Scuze ca am postat de mai multe ori:-s dar nu-mi aparea ca s-ar fi afisat raspunsul tongue scuze!

prfml
| prfml a răspuns:

Ce tie nu iti place altuia nu ii face, tie ti-ar place ca ca cineva sa iti cucereasca prietenul? Cred ca nu. Imi cer scuze de ceea ce am spus, stiu ca te va durea putin dar trebuie sa simti durerea ca sa apreciezi placerea, ca sa primesti trebuie sa oferi si fara a face pe altcineva sa sufere.

| BUBULINA a răspuns:

Are dreptate prfml

| ullyse a răspuns:

Tot o sa gasesti baieti care sa-ti placa, asta nu e o problema, dar cred ca din punct de vedere moral ar trebui sa iti astepti randul.