Te cam bagi in gura lupului de buna voie.Sa crezi tu ca tipul se va multumi doar cu cateva saruturi.Baietii se exita in general mai repede ca fetele si prea stiu sa se opreasca.Si nu uita locul:esti in padure si nu prea poti fugi.Si 16 ani e o varsta mica pentru a-ti pierde virginitatea daca e sa gandesti rational. Daca tipul ti-a zis chestia cu saritul pe el e clar care ii sunt intentiile
Nu te duce.Nu vrei ca prima ta data sa fie un viol
Bine.trebuie sa il intelegi si pe el.Doar nu o sa te ia cu fortsa acum nu? El trebuie sa intseleaga ceea ce vrei si gata. daca el vrea neaparat sa o faceti atunci "hai pa baiatu'" baieti sunt destui pe planeta asta
Lasa'l. Vrea doar sa te frece, si apoi trece la urmatoarea.
Gaseste'ti si tu un baiat mai serios, care sa nu iti ceara sex in prima saptamana.
„El a zis ca poate are sanse daca suntem amandoi excitati poate sar si eu peste cuvant si ma voi culca cu el" am eu impresia sau nu prea ţine cont de părerea ta şi vrea doar să se culce cu tine?
FantaSZy.
Nu te duce mine la intalnire cu el intr-un loc retras
Ai mare grija ca daca te duci nu mai te intorci virgina!
E clar ca el asta vrea de la tine.si incearca prin orice mijloc. Daca tu esti excitata s-ar putea sa ai tendinta sa zici ca da, vrei sa o faci insa vei regreta si el va profita de tine. spune-i clar ca nu vrei sa iti pierzi virginatatea si orice s-ar intampla tu nu vei ceda deci sa nu mai incerce.trebuie sa ii spui pe un ton ferm pentru ca altfel va zice``e mai incerc ca sigur imi va merge``. dupa ce ne-ai spus tu el vrea doar sa o faca cu tine.ai mare grija
pup
Pey ii explici inca o data. ii spui ca iti pare rau dar daca el nu e dispus sa te astepte nu are rost sa continuati relatia asta... daca el dupa numai 2zile vrea sex e clar de ce sta cu tine spune'i sa isi caute o c***a daca are nevoi mai speciale
daca iesi cu el du-te in locuri mai populate, e posibil sa incerce ceva cu tine iar daca tu nu vrei mai bine ai grija sti doar paza buna trece primejdia rea bafta
Bai stai cuminte! asa cum zicea si onutzu nu vrei sa ie un viol. mai bine spune-i sa va vedeti in parc dar nu intr-un loc unde nu e lume. si mai ales: esti doar de 2 zile cu el
Aolou tuh nu te du in padure.nu te gandesti oleaca ca ti-ar putea face ceva rau? Degeaba iti zice asta, te amageste. Daca este mai mare decat u, te trage pe sfoara ca astea mai micute[nu ca eu nu as fi] cad repede in plasa si spun da fara sa gandeasca[eu nu fac asta]Oricine mi-ar zice sa merg intr-un loc retras cu el. Rasp meu este"Nu" clar fara alte explicatii, chiar daca il cunosc de un an. 2 zile? Nu ti se pare cam putin? Trebuie sa castigi incredere in el, si pare sa nu fie de incredere ca ti-a vb de sex... Sfatul meu este sa nu te duci...si mai uita-te la stiri sa vezi cate fete violate si omarate de presupusul lor iubitSi inca ceva:discuta cu parintii, e cel mai bine si daca au cap si grija ta cu siguranta vor zice si ei la fel ca mine.Eu stiu pentru ca mi-a explicat mama foarte bineOk, pup si nu fa asta niciodata>
Buna, explica-i baiatului ca nu vrei s-o faci de la varsta asta dar, daca va excitati rau nu te mai gandesti la nimic si o faci asa ca ai grija pe unde isi tine iubitu tau manutele si ai grija sa nu pui mana pe unde nu trebuie
Daca chiar vrei sa iesi maine cu el.iesisi daca incearca sa se culce cu tine spune-i ca esti pe rosuasa am facut eu.